Katalin hercegnő bizsu fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliós nagyságrendűnek gondolták Katalin hercegnő ékszerét. Egy brit ékszerész fedte fel a titkát a mindössze 48 fontos kiegészítőnek.

Valószínűleg nem látta előre Cambridge hercegnője, mekkora felhajtás lesz egy pár, általa viselt fülbevaló körül. Katalin a Szent Pál-katedrálisban a királynő számára tartott gyémántjubileumi szertartás során viselte a finom stílusú ékszert, melyet a legtöbben valódi gyöngyből és gyémántból készültnek hittek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az ékszer azonban ismerős volt egy brit nőnek, aki online ékszerboltot vezet. Belinda Hadden úgy döntött, megtartja Katalin "titkát". Egy fülbevalóját elveszített hölgy azonban azzal kereste meg, hogy a hercegnőéhez hasonlót szeretne magának. Katalinnak hála, a brit asszony internetes üzlete 20 év kemény munka után beindult, és már az egész világon akadnak ékszerei után érdeklődő ügyfelek. Mi pedig annak örülünk, hogy Katalin ismét megmutatta: nemcsak méregdrága ékszerekkel lehet valaki igazán stílusos.

Átalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMellbimbót villantott a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-leann-rimes-enekesno-mellbimbot-villantott.htmlÜnnepi viselet: elegáns, mégis kényelmeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121217-unnepi-viselet-elegans-de-kenyelmes-karacsonyi-divat.htmlPucéran reklámoz fehérneműt a szépség (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-puceran-reklamoz-fehernemut-bar-refaeli-modell.htmlHol kopik a cipőd? Így olvass a tested üzeneteiből!http://www.life.hu/legytrendi/20121214-hol-kopik-a-cipod-egeszsegugyi-problemak-a-talp-lab-betegsegei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.