átalakítás fashion week frizura haj Nánási Pál Átalakítunk! szépség stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilvia az önbizalmát szerette volna helyrebillenteni, ezért döntött úgy, hogy jelentkezik az átalakításra. A párja már többször is elhagyta őt és úgy érezte, szüksége van a változásra. Nánási Pál és csapata pedig könnyedén orvosolták a problémát, segítségükkel a 26 éves lány a gyógyulás útjára lépett.

"Szofrán Zsolt mesterfodrász javaslatára a korábbi hideg szőke hajamat egy jóval melegebb árnyalatra cseréltük. Festettük és vágtunk is belőle. Eleinte kicsit féltem, de végül annyira megtetszett a frizurám, hogy azóta is Zsolthoz járok" - meséli a lovasoktatóként dolgozó lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Szilvia elmondása szerint a másik nagy meglepetés a frizurája után a ruhája volt. "A stylist tökéletes ruhát választott számomra. Szinte sajnáltam, hogy nem hozhattam haza a fekete bőrcuccot. Jó nőnek éreztem magam benne" - mesélte a pilisvörösvári lány.

Törköly Anita sminkes megkérdezte Szilviától, hogy mi az, amit a legkevésbé szeret az arcán. Amikor kiderült, hogy a 26 éves lány a szempilláival nem tud mit kezdeni, hosszú műszempillákat és erős, fekete sminket kapott. "Azóta magam is erősebben sminkelek, a pilláim hangsúlyozására is további tippeket kaptam" - mesélte a lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a galériáért!

Szilvia ismerősei teljesen el voltak hűlve, amikor meglátták barátnőjüket - rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Arra a kérdésre, hogyan érezte magát az átalakításon, Szilvia azt felelte, hogy voltak olyan pillanatok, melyek megváltoztatták az életét: "Komolyan mondom, minden nőnek gyógyszerként írnék fel egy ilyen átalakítást" - mesélte a Life.hu-nak.

Tetszik Szilvia átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!





Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Gábor nem bízta a véletlenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Jó nőnek érezte magát Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Barátai sem ismerték fel Anikóthttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.