Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállától

étterem Argo (Ben Affleck) színész Ben Affleck Jennifer Garner levágás szőrzet szakáll Oscar-díjkiosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díj elnyerése után néhány órával Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállától. Az arcát csúfító szőrzetet egy Los Angeles-i étteremben vágta le.

Az Argo-akció című film Oscar-díját ünnepelték a vasárnapi díjátadó után a nyugat-hollywoodi Craig's étteremben, amikor Affleck úgy döntött, levágja a szakállát. Ezzel jelezte, hogy egy rész lezárult az életében - idézett egy ismert hollywoodi sztárt az E! News hírportál.

AFP
AFP


Az általa rendezett filmben Affleck a főszereplőt, Tony Mendez CIA-ügynököt alakítja, emiatt növesztette a jellegzetes szőrzetet. A 40 éves színész felesége, Jennifer Garner és három gyermeke egyáltalán nem szerette a színész szakállát. "Egységesen gyűlölték, a legkisebb lányom kérte is, hogy nem vágnám-e le" - mondta egy korábbi interjújában Affleck, aki elismerte, hogy saját magának is vegyes érzelmei voltak a szőrzetet illetően. "Néha kedveltem, de volt, amikor aggódtam amiatt, hogy olyan vagyok, mint Barry Gibbs, a Bee Gees együttes sztárja" - magyarázta.

Forrás: MTI


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.