Kiálló mellbimbóival sokkolt Beyoncé

Szerbia mellbimbó turné Beyoncé cici Blue Ivy Carter énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé nem változott. A Mrs. Carter turnéjának legutóbbi állomásán ismét nagyot domborított az énekesnő. Cicijei és kiálló mellbimbói kerültek rivaldafénybe.

Beyoncé ismét megmutatta, milyen erotikus nő is valójában. Mindenki nagyon várta legújabb turnéjának, a Mrs. Carternek legújabb felvonását. Az énekesnő Szerbiában alaposan kitett magáért. Egy csillogó bodyban lépett színpadra. Álmellek is tartoztak a ruhához, miközben mellbimbói kiálltak. A cicimutogatós képekért kattintsatok ide! Kicsit sokkoló látvány.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé legutóbbi premierjén ezt a kihívó ruhát választotta

A gyönyörű énekesnőtől nem állnak távol a mélyen dekoltált ruhák. Beyoncé egyébként legutóbb furcsa dolgot árult el: minden nap elmondja lányának, a mindössze egyéves Blue Ivy-nak, hogy hozzá hasonlóan ő is sok mindent elérhet az életében, sőt, akár elnök is lehet belőle. Korán kezdi a kampányt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.