3 tökéletes összeállítás, ha esküvőre vagy hivatalos

fashion week esküvő ruha összeállítás vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy esküvő kiváló alkalom az ünneplésre, evésre, ivásra, és nem utolsósorban arra, hogy kicsípjük magunkat. Véletlenül se lopjuk el a menyasszonytól a reflektorfényt, de azért tegyük meg a lehető legtöbbet azért, hogy lenyűgözőek legyünk.

Három tökéletes összeállítást mutatunk a nyár legboldogabb ünnepségeire - legyen az egy hétköznapibb, délutáni esküvő, vagy egy rendkívüli, estélyre emlékeztető lakodalom, ezekkel az outfitekkel biztosan a legjobban öltözött vendégek listájára kerülsz.

Délutáni kerti parti

A szabadtéri esküvőkön mindenképpen szükséges, hogy viseletünk ne csak stílusos, hanem praktikus is legyen. Párosíts egy mintás ruhát wedge talpú cipővel (hogy könnyedén tudj járni a fűben), elegáns napszemüveggel és feltűnő kistáskával. Így amennyire sikkes leszel, annyira kényelmesen is érzed majd magad.


1. Ruha - ASOS 95 font, 2. Napszemüveg - Mango 6.595 forint
3. Box clutch - Zara 8.995 forint, 4. Karkötő - Mango 9.995 forint
5. Cipő - Zara 19.995 forint

Klasszikus koktélparti

Egyenlő arányban elegáns és bulizós, ez a kombináció az egyensúlyról szól: egy nőies szabású ruha merész színben, egy klasszikus, leopárdmintás magas sarkú, a kihagyhatatlan elegáns kistáska és ékszerek.


1. Ruha - Mango Outlet 14.995 forint, 2. Clutch - H&M 8.990 forimt
3. Fülbevaló - Mango 7.995 forint, 4. Cipő - Sam Edelman (ASOS) 55.5 font

Black tie

Légy sikkes egy klasszikus, földig érő ruhában, amit dobj fel egy szőrmekabátkával, de ne felejtsd el a szexi, pántos magas sarkút sem! Egy élénk színű clutch már tényleg csak hab a tortán!


1. Ruha - Mango Outlet 14.995 forint, 2. Szőrmestóla - ASOS 28 font
3. Fülbevaló - Zara 3.995 forint, 4. Clutch - Reka Vago (Ourstyle Boutique) 14.600 forint
5. Szandál - Zara 15.995 forint

Dress code barát táskák az irodábahttp://www.life.hu/legytrendi/20130506-tavaszi-taskak-amiket-munkaba-irodaba-es-hetkoznapokra-buliba-is-viselhetunk.htmlÁtalakítunk! Új szerepbe került Anitahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130507-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlBikini teltebb formákra? Itt a fatkini!http://www.life.hu/legytrendi/20130506-lifenight-elkeszult-a-divatblogger-elso-fatkini-kollekcioja.htmlCeruzaszoknya kicsit másképphttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-szokatlan-osszeallitasok-ceruzaszoknyara-divat-trend-tavasz-nyar.htmlDivatbotrányok: vissza a |90-es évekbehttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-90es-evek-divatja-ter-vissza.htmlA világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/legytrendi/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.