fashion week terhesség Penélope Cruz kim kardashian Monica Cruz Javier Bardem kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penélope Cruz spanyol színésznő egy vadító, tűzpiros ruhába bújtatta óriási pocakját. Második gyermekét várja, bármikor szülhet.

Szülés előtt nem sokkal is lehet valaki csinos. Íme a bizonyíték: Penélope Cruz. A 39 éves spanyol híresség csodálatosan fest piros ruhájában. Párjával, Javier Bardemmel második gyermeküket várják. A sztárról készült friss képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő a napokban lett nagynéni. Ahogy a Life.hu is megírta, Penélopét beelőzte húga, Monica, aki május közepén hozta világra első gyermekét. Az Oscar-díjas híresség még terhessége utolsó napjaiban is csinos és ízlésesen van felöltözve. Vehetne tőle egy-két divatleckét a szintén kismama Kim Kardashian. A valóságshow-sztár legutóbb túl szűk szandált vett fel, így teljesen összenyomorgatta a lábát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.