fashion week frizura a nap cikke Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádom az akciófilmekben azokat a jeleneteket, amikor összeáll A CSAPAT. Amikor jön a legszuperebb számítógépes zseni, a robbantási szakértő, az agytröszt, meg a mindent tudó régi motoros. Olyankor érzi a néző, hogy na, ebből valami jó fog kisülni. Én is így voltam a Jónő Team első munkája előtt, maximálisan biztos voltam benne, hogy ebből baj nem lehet. Az én dolgom volt összeállítani a csapatot, és csak a legjobbakat hívtam!

Kora reggel foglalta el a csapat az átalakítás helyszínét. Kissé fáradt volt még mindenki, de egy erős kávé segített. Délelőtt a csapatról készítettünk képeket, bemutatkozó kisfilmet, majd délután érkezett Zita, akit azonnal közrefogtunk. Megkezdődött a munka és persze a beszélgetés. Sok mindent megtudtunk Zitáról: kétgyerekes anyuka, van egy fia, aki 20 éves, és egy lánya, aki 14 éves. Férjével 23 éve élnek boldog házasságban, épp most ünneplik a házassági évfordulójukat. Erre az alkalomra akart Zita egy picit átalakulni, meglepni a férjét az új külsővel.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!


Zita elmondása szerint az elmúlt években a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás miatt felszaladt rá pár fölös kiló, amitől vasakarattal szabadult meg. 1 év alatt 25 kilót fogyott, amiért már önmagában is nagyon megdicsértük, hát még amikor megláttuk, hogy milyen csinos, formás teste van! Stylistunk, Dóri nem is rejtette el a formás lábakat, olyan ruhát választott neki, amiben Zita nagyon nőiesen mutatott és jól is érezte magát benne - hiszen hiába szép egy ruha, ha az ember csak feszeng benne.

Amikor Nikivel, a fodrászunkkal leültünk megbeszélni, hogy mihez kezdjünk Zita hajával megdöbbenve tapasztaltuk, hogy annyi haja van, amennyi három embernek is elég lenne. Ráadásul nemcsak dús, hanem vastagszálú és kissé durva tapintású is. Nikivel abban maradtunk, hogy olyan frizurára van szüksége Zitának, amit saját magának is könnyedén meg tud formázni. Fodrászunk csodás barnás-violettes színt festett, jó sok hajat levágott (nem győztem felsöpörni, olyan sokat), majd az egészet egyenesre szárította. Zita arca, vonásai egyből sokkal lágyabbak lettek, egy elegáns nőt láttam a tükörben. Ekkor következett Oscar, a sminkmesterünk, aki feltette a pontot az i-re. Miközben sminkelte Zitát, sok hasznos dolgot osztott meg vele, megmutatta, hogyan tudja kiválasztani magának a megfelelő színeket, tippeket, trükköket mutatott, amiket mindenki szájtátva hallgatott.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotóért kattints a képre!

Az átalakítás eredményét Kata örökítette meg. Bevallom, ettől a résztől tartottam egy picit, hiszen a kamera előtt sokan zavarba jönnek, nem tudják, hová nézzenek, mit csináljanak. Ilyenkor kell egy olyan profi fotós, mint Kata, aki a maga vicces, jófej stílusában feloldja a gátlásokat. Zita azonban nem volt görcsös, beállt a kamera elé, és csodásan pózolt! Ez annak is volt köszönhető, hogy tetszett magának, imádta az átalakulás végeredményét! Mikor egy percre nem figyeltünk rá, mindig magát nézegette a tükörben, és fülig ért a szája! A csapat is nagyon elégedett volt.

Zita boldogan indult, hogy egy csodás vacsorával lepje meg mit sem sejtő férjét, a Jónő Team pedig elégedetten zárta be maga mögött az ajtót. Kíváncsian várjuk, ki kopogtat átalakításért legközelebb! Gyertek bátran!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.