Royaldiéta színésznő Nicole Kidman botrány sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise exneje, az egykor zabolátlan, természetes szépség ma már valóságos díva, persze hollywoodi módra. Hibátlan mosoly, vasalt fürtök, vasalt ráncok és sehol egy deka súlyfelesleg. A Life.hu Divatbotrányok sorozatának főszereplője ez alkalommal Nicole Kidman, Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője és az ő drámai, ám nem meglepő átalakulása.

Az ausztrál származású színésznő azon szerencsések közé tartozik, akik számára nem volt kérdés, mivel is szeretnének foglalkozni. A fiatal tehetség kisebb szerepeit egyre nagyobbak váltották fel, melyeket idővel nemzetközi sikerek követtek. Ahogyan pedig az lenni szokott, karrierje a szerelmet is az útjába sodorta. Az 1990-es Mint a villám forgatásán ismerkedett meg leendő férjével, Tom Cruise-zal, akivel még abban az évben házasságot is kötöttek.

Forrás: Photo12
Forrás: Photo12

Nicole-t milliók irigyelték, akárcsak Tomot. A vagány amerikai és a vadóc ausztrál meghódították a világot. Hollywood ügyeletes álompárja viszont korántsem volt tökéletes, igaz, ekkor még nem is akartak azok lenni.

Forrás: Photo12
Forrás: Photo12

Tom és Nicole a Tágra zárt szemekben

Nicol Kidman a '90-es években az egyik legnagyobb szexszimbólumnak számított, szép lassan azonban őt is elkapta a plasztikázási láz. Különösen Tommal való válásuk után. A történet egy ártatlan kis botoxszal kezdődött, majd jött még több botox, azután pedig már nem volt megállás. A színésznő végül az arcát is feltöltette, így az egykor ragyogó szépségből egy puffadt orcájú viaszbáb lett. Nicole még csak 46 éves, de az egykori üde mosolya helyét egy erőltetett, fura vigyor vette át. Szétfeszített arca lassan már képtelen a mimikára. A bennfentesek szerint még ennél is többről van szó. Állítólag orrplasztikán és ajakfeltöltésen is átesett már, sőt, felvarratta a szemhéját és megnagyobbíttatta a melleit is. Persze a színésznő az injekciózáson kívül semmiféle beavatkozást nem ismer el.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole 1995-ben és 2013-ban

A hollywoodi színésznők szavatossága hamar lejár. Nyilván ez az oka, hogy Nicole-nak szinte már csak a frizurája maradt természetes, de legfőképpen eredeti. A vörös hajú díva ugyanis áfonyalevéllel öblíti le a tincseit nap mint nap, hogy haja mindig ragyogó és erős maradjon. Az áfonya a világ egyik legegészségesebb gyümölcse, így a káros vegyszerektől sem kell tartania - állítja a színésznő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Azonban botox ide vagy oda, a ráncok elrejtésével még így is meggyűlt a baja. A legendás fehér púderes malőr 2009-ben, a Kilenc című filmjének premierjén esett meg. Sokan el sem tudták képzelni, hogyan történhetett meg mindez. Ésszerű magyarázatnak tűnik, hogy a ráncai eltüntetésére olyan port használt a sminkese, amely az erősebb vaku hatására fehéren világított a képeken. A baki mindenesetre döbbenetes volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Persze megesik az is, hogy a sminkes meglehetősen csínján bánik a púderrel. Ilyenkor Nicole szó szerint filmcsillagként ragyog a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy Nicole Kidman még hollywoodi kaptafára szabva is jól érzi magát a bőrében. A 46 éves színésznő továbbra sem fogja vissza magát. Tavalyi filmjének meglehetősen forró képkockái után egy alulöltözött címlapfotóval és fotósorozattal is előrukkolt. A hírességet az ismert divatfotós, Mario Testino kapta lencsevégre igen hiányos öltözetben a V magazin felkérésére. A címlapon a színésznő hátsója díszeleg, ám a lapban már a mellbimbóit sem takargatja. Csodás és igen pikáns képek, mondjuk úgy, egy "kortalanná" vált színésznőről.

Forrás: V Magazine
Forrás: V Magazine

Kattints a képre, és nézd meg Nicole kivillanó mellbimbóját és formás hátsóját is!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Divatbotrányok: áldott ízléstelenséghttp://www.life.hu/legytrendi/20130528-divatbotranyok-aldott-izlestelenseg.htmlDivatbotrányok: Kelly Osbourne topformábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-divatbotranyok-kelly-osbourne-celeblany-hizasa-es-fogyasa.htmlDivatbotrányok: baklövések Beyoncé módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-divatbotranyok-baklovesek-amiket-beyonce-az-enekesno-elkovetett.htmlDivatbotrányok: vissza a |90-es évekbehttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-90es-evek-divatja-ter-vissza.htmlDivatbotrányok: Veszedelmes lábbelikhttp://www.life.hu/legytrendi/20130423-divatbotranyok-veszedelmes-labbelik-a-tusarku-cipok.htmlDivatbotrányok: prostis dívák a színpadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-divatbotranyok-sorozatban-prostis-divak-a-szinpadon-taylor-momsen-lady-gaga.htmlDivatbotrányok: Ahol a sztárok is levetkőznekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130411-divat-es-botrany-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-playboy-magazin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.