fehérnemű modell Palvin Barbara Victorias Secret LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc magyar modellünk a Victoria's Secret újabb kampányából vette ki a részét.

Míg a Balaton Soundon fiúsan öltözve mulatott Barbi, addig a neves fehérneműmárka modelljeként nőiesebb oldalát is megvillantja olykor-olykor. Ahogy nemrég is tette, ráadásul nem egyedül: a dögös Candice Swanepoel és Behati Prinsloo is mellé állt egy vadító fotó erejéig. A Barbiról készült még több, szexi fotót a blogon nézheted meg ide kattintva.

Forrás: www.victoriassecret.com
Forrás: www.victoriassecret.com

Palvin Barbara most fekete bugyit villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-palvin-barbara-supermodell-a-viva-comet-dijatadon.htmlPalvin Barbara: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/legykepben/20130322-palvin-barbara-modell-vastag-csaba-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto.htmlHidrogénszőke lett Palvin Barbarahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130315-palvin-barbara-magyar-modell-szoke-hajszinnel-az-olasz-marie-claire.htmlPalvin Barbara bandzsán is cukihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130111-palvin-barbara-magyar-modell-kancsalit-terry-richardson-fotos-elott.htmlNépdalt énekel Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-nepdalt-enekel-palvin-barbara-magyar-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.