fashion week fehérnemű modell LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit fehérneműmárka különleges darabokkal készül a télre, amikhez nem félt levetkőztetni a szexi modelleket.

Pántokban és áttetsző anyagokban nem lesz hiány az Agent Provocateur fehérneműit illetően. A márka a nevéhez hűen ismét a merész és figyelemfelkeltő reklámfotók mellett tette le a voksát, amelyek képeit a blogon nézheted meg ide kattintva. Úgy tűnik, nemcsak a combfixek párosításáról gondolkodtak másképp a tervezők: az alsóneműkhöz például szívesebben használtak szalagokat, mint esetleg túl sok bőrt elfedő anyagokat.

Forrás: www.agentprovocateur.com
Forrás: www.agentprovocateur.com

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Palvin Barbi ismét fehérneműben domboríthttp://www.life.hu/legytrendi/20130805-lifenight-palvin-barbara-modell-a-victorias-secret-kampanyaban-fehernemuben-pozol.htmlIlyen fehérneműre gerjed a pasihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-meresz-lett-a-lascivious-fehernemumarka-kollekcioja.htmlSzexi fehérneműk bambuszból, szójábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130719-lifenight-igy-lehet-szexi-az-organikus-szexi-modellek-az.htmlSaját fehérneműiben pózol Dita von Teesehttp://www.life.hu/legytrendi/20130711-lifenight-dita-von-teese-burleszk-tancos-sajat-fehernemuiben-allt-modellt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.