Robert Pattinson úszás fehérnemű Kristen Stewart Sils Maria Svájc forgatás Juliette Binoche LifeNight vetkőzés Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmje kedvéért vetkőzött bugyira és melltartóra az Alkonyat-filmek színésznője. Ám kolléganője, Juliette Binoche még ennél is bevállalósabb volt.

Kristen Stewart utoljára exbarátjával, Robert Pattinsonnal vetkőzött a kamerák kereszttüzében. A 23 éves színésznő azonban végérvényesen lezárta a múltat egykori kedvesével, és inkább egy másik hölggyel szabadult meg ruháitól legújabb filmje forgatásán, amelynek képeit ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az Alkonyat színésznője egy fekete fehérneműszettet és egy férfiboxert húzott a merész jelenethez, míg a 49 éves Juliette Binoche ennél is tovább ment, és boldogan vetette magát a hideg svájci tóba meztelenül. "Szerintem Juliette az egyik leglenyűgözőbb nő, akit valaha filmben láttam" - nyilatkozta kolléganőjéről Kristen Stewart, aki egy korosodó színésznő személyi asszisztensét és egyben egyetlen barátját alakítja majd közös filmjükben, a Sils Mariában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.