Intim testékszert villantott Orbán Ráhel

esküvő fogékszer Orbán Ráhel testékszer miniszterelnök Orbán Viktor konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel kimondta a boldogító igent, nem nagyon hallottunk felőle. Most azonban különös testékszerével került újra a címlapokra.

A szemfülesebbek már az esküvői galériát nézegetve is észrevehették, hogy valami bizony van Ráhel szájában. A friss feleség ugyanis egy nem mindennapi ékszert visel.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Orbán Ráhel tehát fogékszert ragasztatott a fogára. A miniszterelnök lányaként persze nincs könnyű helyzetben, ennél durvább testékszerrel aligha állíthatott volna haza. Ez a diszkrét megoldás azonban csak ideig, óráig tart, hiszen bármikor leeshet. A fogorvosok is csak fél évet adnak egy ilyen kövecskének.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A 24 éves lányé azonban még mindig tart, az Úton egy erősebb Euró­pa felé című konferencián magabiztosan mosolygott vele - tudtuk meg az MTI-től.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.