meztelenség modell Mihalik Enikő LifeNight vetkőzés Békéscsaba New York bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A békéscsabai modell ezúttal a Zimmerman csodaszép bikinijeiben mutatta meg tökéletes alakját.

Mihalik Enikőnek eddig sem jelentett gondot megválni ruháitól. A magyar modell, aki jelenleg New Yorkban él, ezúttal csak parányi bikinikre vetkőzve mutatta meg bombatestét, amelyről a blogon nézhetsz képeket ide kattintva.

Forrás: www.zimmermannwear.com
Forrás: www.zimmermannwear.com

Enikő, akit ezúttal a Zimmerman 2014-es kollekciójához kértek fel, nemrég egy francia erotikus férfimagazin hasábjain bizonyította, anyaszült meztelenül is természetesen mozog a kamera előtt.

Smink nélkül is szép a magyar modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130913-eder-krisztian-sp-fotoi-hajdu-niki-modellrol-a-no-make.htmlEgyre feljebb tör a magyar modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130830-axente-vanessa-magyar-modell-a-11helyen-all-a-legkeresettebb-modellek.htmlSzenzáció - magyar modell kell Calvin Kleinnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130709-axente-vanessa-magyar-modell-lett-calvin-klein-uj-muzsaja.htmlMeztelen magyar modellek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130606-magyar-modellek-akik-reklamkampanyokban-meztelenkedtek-mihalik-eniko-palvin-barbara-szikaszi.htmlCipőmániás a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130509-hargitai-bea-modell-cipogyujto-cipoi-felet-meg-sohasem-hordta.htmlGeorge Clooney-val bulizott a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130430-a-cimlaplany-egyik-versenyzoje-viki-los-angelesban-egyutt-bulizott-george.htmlKolbászt eszik a karcsú magyar modellhttp://www.life.hu/szorakozz/20130408-a-lifehu-videojaban-a-celebek-hamburgert-keszitettek-dukai-regina-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.