fehérnemű Palvin Barbara Candice Swanepoel Victorias Secret Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra mutat, hogy a tavalyi siker után idén Palvin Barbi nem lesz ott a november 13-i Victoira's Secret bemutatón.

A gyönyörű magyar modell tavaly hiperszexi volt dögös télapónak öltözve - itt meg is mutattuk, hogy festett a fehérneműcég kifutóján. A magyar "angyal" akkor nagy port kavart, méghozzá azért, mert Justin Bieber is felfigyelt rá, és sokan őt okolták a popsztár és Selena Gomez szakítása miatt. Bár Barbi azóta tényleg szingli, Justinhoz szerencsére semmi köze. Úgy tűnik azonban, hogy a 20 éves modell idén nem lesz ott a fehérneműcég angyalai között, hiába tett fel magáról szeptember végén egy angyalszárnyas fotót az internetre. Bár Barbi szerepel a Victoria's Secret legújabb katalógusában, valamiért mégsem áll kifutóra a többi modellel. A barna szépség ugyanis nemrég Sanghajból posztolt képet a közösségi oldalán, így igen valószínű, hogy szerdán nem utazik a show miatt többezer kilométert az Egyesült Államokba.

Instagram / realbarbarapalvin
Instagram / realbarbarapalvin

Palvin Barbara

A rossz nyelvek szerint Barbi azért nem léphet kifutóra, mert a teste nem olyan sovány és szálkás, mint a többi angyallányé. Tény, hogy Barbi nemrég hatalmas mellekkel pózolt a legújabb kampányban, de az ottani fotókon a kebleit a Photoshopnak köszönheti. De érte már kritika Barbi combját és hasát is. Persze szerintünk csodásan néz ki a magyar szépség, de azt is tudjuk, hogy a többi modell éjjel-nappal a kalóriákat számolja, és a konditeremben parádézik.

Instagram / karliekloss
Instagram / karliekloss

Ezek a modellek már a bemutatóra készülnek

Aki azonban biztosan ott lesz az idei show-n, az a gyönyörű dél-afrikai modell, Candice Swanepoel. Olyan nagy elődök, mint Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima és Claudia Schiffer után idén ő viseli a többmillió dolláros, drágakövekkel kirakott 'Fantasy Bra' fehérneműt. Ez egyébként azt is jelenti, hogy most ő a cég legnépszerűbb angyalkája. Reméljük, Candice pályafutása hosszabb lesz, mint Miranda Kerré, aki idén már nem sok jóra számíthat a fehérneműcégtől.

Instragram / angelcandices
Instragram / angelcandices

Candice Swanepoel és a Fantasy Bra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.