retusálás Jennifer Lawrence Photoshop baki túlzás címlapfotó magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb photoshopbakit követtek el egy magazin képszerkesztői. Ezúttal Az éhezők viadala színésznőjének egy régi címlapfotóját vette górcső alá egy blogger.

Ismét átestek a ló túlsó oldalára a képretusálók. Most az egyébként is gyönyörű Jennifer Lawrence esett áldozatul, aki még 2011-ben került a Flare magazin júniusi címlapjára.

Forrás: Flare magazine

Igen, nem most volt, ám egy blogger nemrég tárta fel a nagyvilágnak, micsoda utómunkák zajlottak a színésznő testének átformálásánál. Többek között hosszabb nyakat, új kulcsontot, vékonyabb derekat, csípőt és ujjakat kapott, de a haját is dúsítottak és szemét is nagyították. Az utómunkák előtti és utáni gifért kattints ide.

Jennifer Lawrence is beállt a sorba: rövid haja lett http://www.life.hu/szepulj/20131107-jennifer-lawrence-amerikai-szineszno-rovidre-vagatta-a-sok-festestol-elroncsolodott.html Elvitték Jennifer Lawrence Oscar-díját http://www.life.hu/legykepben/20130723-jennifer-lawrence-szineszno-oscardijara-a-szulei-vigyaznak.html Füstös szem Jennifer Lawrence módra http://www.life.hu/szepulj/smink/20130826-sztarsmink-fustos-szem-jennifer-lawrence-modra.html Kövérnek nevezték Jennifer Lawrence-t http://www.life.hu/ez-zsir/20131008-jennifer-lawrence-a-napos-oldal-es-az-ehezok-viadala-szinesznoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.