Kockák és csillogás - Így divatozott Katalin 2013-ban

fashion week Katalin hercegnő Vilmos herceg stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőt 2013-ban harmadszor választották meg az Egyesült Királyság első számú stílusikonjává. Ezen nem is csodálkoztunk, hiszen Vilmos felesége idén nemcsak azt mutatta meg, hogyan lehet valaki divatos és elegáns egyszerre, de azt is prezentálta, hogy kismamaként is öltözhet egy nő csinosan. ALife.hu most összeszedte azt az 5 stílust, amit kedvenc hercegnőnk imádott 2013-ban. 

Pöttyök

Katalin évek óta rajongója ennek a mintának, de idén akkor viselte a búzakék-fehér pöttyös ruháját, amikor tényleg minden szem rá szegeződött. A kis György herceg születése után egy nappal ugyanis egy pöttyös Jenny Packham ruhában mutatta be a trónörököst. De idén - tőle szokatlan módon - Katalinon még egy állatmintás darabot is láthattunk, és szerettük is a dalmatapöttyös fekete-fehér ruháját.

Forrás: AFP

Kockák

Az idei év retró slágermintája sem maradhatott ki a hercegnő gardróbjából: az újdonsült anyuka szívesen hordott idén kockás ruhákat, kabátokat és kiegészítőket is.

Forrás: AFP

Fagyiszínek

Katalin idén is odáig volt a pasztellszínekért, de belecsempészett a repertoárba egy-egy frissebb árnyalatot is. Jól is tette, ezek az üde színek ugyanis remekül állnak a hercegnőnek. Idei nagy kedvenceink Katalin barackos szettje és napsárga kabátja voltak, de imádtuk a keresztelőn viselt szuperelegáns, tojáshéjszínű kosztümöt is.

Forrás: Northfoto, AFP

Sok-sok kék

A hercegnőről eddig is tudtuk, hogy imádja a kéket, így nem lepődtünk meg, hogy 2013-ban is előszeretettel viselte ezt a színt. Farmer- és pasztellkék, sötét, kobalt vagy türkiz - Katalinnál valószínűleg örökké tart a "kék-korszak".

Forrás: AFP

Csillogás

A hercegnő idén is kerülte a túlságosan feltűnő darabokat, de 1-2 alkalommal mégis elengedte magát. Az pedig, hogy egyszer bevállalt egy idén divatos, méretes fémes nyakláncot is, már abszolút változásra vall.

Forrás: AFP
Cici, popsi, meg ami kell - Sztárvillantások 2013-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20131227-bugyi-es-cicivillantas-2013-ban-palvin-barbi-csobot-adel-danics-dora-toth-gabi-eva-longoria.html10 feledhetetlen ruhaköltemény 2013-bólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131221-divat-es-trend-10-feledhetetlen-ruha-2013-bol-szerepel-benne-jessica-alba-katalin-hercegno.htmlÍgy hordd 2014 trendszínét!http://www.life.hu/legytrendi/20131222-a-ragyogo-orchidea-lett-2014-trendszine-ruhak-es-sminkek-orchidea-szinben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.