Sarka Kata Rubint Réka szilveszter Dukai Regina ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea világsztárokkal bulizott december 31-én, de nem mindenki volt ilyen szerencsés. Lássuk, miben búcsúztatták 2013-at a hazai sztárok. 

Dukai Regina - aki nemrég szépségtitkairól mesélt nekünk - egy szexi, tűzpiros ruhában bulizott az év utolsó napján. A magyar szépség a feltűnő színű ruhához arany ékszert választott - imdájuk ezt a párosítást!

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Rubint Réka is a közösségi oldalán mutatta meg szilveszterti szettjét: A fitneszlédi egy fehér, kötött felsőben, pink körmökkel búcsúzott 2013-tól.

Forrás: Facebook/Rubiont Réka

Sarka Kata klasszikus feketét választott december 31-re. Jól tette, hiszen remekül áll ez a szín neki - bár a csillogást némileg hiányoljuk.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Kockák és csillogás - Így divatozott Katalin 2013-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20131229-ruha-es-divat-katalin-hercegno-stilusa-2013-ban.htmlÍgy hordd 2014 trendszínét!http://www.life.hu/legytrendi/20131222-a-ragyogo-orchidea-lett-2014-trendszine-ruhak-es-sminkek-orchidea-szinben.htmlElegáns szandál vastag harisnyával - Igenis trendi!http://www.life.hu/legytrendi/20131218-divatos-es-nagyon-trendi-iden-az-elegans-elol-nyitott-szandal-vastag-harisnyaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.