Félmeztelenül reklámoz Kristen Stewart

modell kampány Kristen Stewart Balenciaga parfüm félmeztelen arc Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is az Alkonyat filmek "egyarcú" színésznője a Balenciaga legújabb parfümjének arca.

Úgy tűnik, kezdi felfedezni magának a divatipar Kristen Stewartot. A Chanel után az Alkonyat-filmek sztárja félmeztelenül, a megfelelő helyeken virágokkal eltakarva reklámozza a Balenciaga legújabb parfümjét, a Rosabotanicát.

Forrás: Balenciaga

Nem ez az első közös munkája a 23 éves színésznőnek és a francia divatháznak: Kristen 2012 óta a márka arca, múlt nyáron a Florabotanica illatának arcaként szerepelt – szintén hiányos öltözetben.

Újra együtt Pattinson és Kristen Stewart?http://www.life.hu/szeress/20131104-kristen-stewart-amerikai-szineszno-es-robert-pattinson-brit-szinesz-egyutt.htmlFérfiboxerben fürdőzött Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legytrendi/20131005-kristen-stewart-az-alkonyat-filmek-szinesznoje-ferfiboxerben-furdozott-legujabb-filmje.htmlKristen Stewart pénzt fogadott el egy randiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130912-kristen-stewart-az-alkonyat-foszereplonoje-113-millio-forintnak-megfelelo-dollart.htmlKristen Stewart a legkevésbé szexi színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130220-kristen-stewart-amerikai-szinesznot-valasztottak-meg-a-legkevesbe-szexinek-szakmajaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.