Kate Moss fashion week modell kiegészítő magassarkú ékszer születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. Van, hogy hipertrendi, de az sem ritka, hogy egy vintage ruhadarabjával divatot teremt. Néha kritizáljuk, máskor imádjuk őt, de egyénisége, na az tényleg van neki. Lássuk, milyen trükköket leshetünk el a ma 40 éves modelltől!

A ruhatár kulcsa: a tökéletes alapdarabok

Ha egyszer rátalálsz a saját stílusodra, akkor tarts ki mellette – tanácsolja a modell. "Én a legjobban a farmer-blézer összeállításaimban érzem magam, de nem félek mindig más jellegű farmert viselni. Imádom a csőfazont, de gyakran viselek nagyon bő szárú darabokat is. A ceruzaszoknya is egy hálás ruhadarab. Majdnem mindenkinek jól áll, mindig trendi és dögös, különösen feketében, és jól kombinálható."

Nézzegess még több képet galériánkban! Forrás: Northfoto

Less el trükköket a múltból

Ha rajongsz a divatért, akkor biztosan tudsz jó pár dolgot azokról a trendekről, melyek évtizedekkel ezelőtt hódítottak. A bakancs és a bőr még mindig fénykorát éli, Kate pedig odavan ezért az időszakért. "Imádom a '60-as, '70-es évek stílusát, a The Rolling Stones korszakot. Persze nem ezek alapján válogatom össze a ruháimat, de néhány apró dolgot azért mindig beemelek a stílusomba azokból az évekből."

Forrás: Northfoto

Öltözz kedved szerint

Ha valahol meg kell jelenned, tervezd meg jó előre, mit veszel fel, hogy ne állj ott kétségbeesve az utolsó percben a szekrényed előtt. A hétköznapokban azonban azt vedd magadra, amihez épp kedved van. "Ha szabadnapom van, és nem kell csinálnom semmit, általában feketét viselek, egyébként pedig vevő vagyok a színekre is."

A többi fotóért kattints ide! Forrás: Northfoto

Néha kell a szenvedés is

,,Kétségtelen, hogy egy balerinacipő vagy egy lapos sarkú csizma sokkal kényelmesebb a tűsarkúnál, de vannak olyan napok, amikor igenis szenvedni kell. Legyen nálad váltócipő végszükség esetére, de ne feledd: néha fontosabb jól kinézni, mint az, hogy kellemesen érezd magad a cipődben" - vallja Kate.

Forrás: Northfoto

A hab a tortán: a tökéletes kiegészítő

"Kiegészítők nélkül nem élet az élet: az én kedvenceim a sálak, a kalapok és a napszemüvegek. Arra ügyelj, hogy egyszerre túl sok minden ne legyen rajtad – a férjem szerint a napszemüveg és a kalap túl sok együtt. Mindig van nálam pilótaszemüveg, mert imádom ezt a fazont, és remekül ki is lehet használni. Ékszerből pedig azt vallom, hogy sosem elég – olyan nincs, hogy túl sok a bizsu és a csillogás."

Nézd meg Kate karrierjét képekben! Forrás: Northfoto

A Jónő team stylistcsapata, a Fashion Donor is rajong a modellért

"Kate Moss stílusáról sokan vehetnek példát, hiszen a modell a különböző, letisztult darabok összegyúrásából mindig izgalmas outfiteket hoz létre. Kulcsdarabjai közé tartozik a nagy, fekete táska, amibe minden belefér, amire egy nőnek szüksége van. Imádja a csőnadrágokat, melyeket nyáron lenge inggel, trikóval, télen pedig természetesen bundával és csizmával párosít. Kate rajong a földszínekért is, ezeket mi is bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen a legtöbb letisztult színnel harmonikusan keverhetők. Ezeken kívül Kate rendszeresen visel kalapokat is - amiket évszaktól függetlenül ti is bátran viselhettek."

Átalakít a Jónő Team: Díva lett az édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20140114-atalakit-a-jono-team-agi-nagyon-hasonlit-michelle-pfeiffer-szinesznore.htmlA hónap színe: csaubarnahttp://www.life.hu/legytrendi/20140110-divat-es-trend-a-honap-szine-a-csaubarna.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.