Mellbimbótapaszban bájolgott Rihanna

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
fotózás Vogue meztelen LifeNight Rihanna mellbimbó tapasz tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb meztelenkedésen van túl a barbadosi énekesnő, aki ezúttal egy divatmagazin fotózása kedvéért szabadult meg jó néhány ruhadarabtól.

Merész fotózáson járt Rihanna. Az egyébként sem szégyenlős énekesnőt tulajdonképpen meztelenre vetkőztette a brazil Vogue – ha nem számítjuk fürdőalsóját és mellbimbóira tett tapaszokat. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

A 25 éves sztárt láthatóan egyáltalán nem zavarta, hogy egy egész stáb előtt kell alig-ruhában bájolognia, hiszen volt már szerencséje hasonló esetekhez: klipjeiben is rendszeresen levetkőzik, legutóbb pedig az erkélyén kapták lencsevégre meztelenül.

A lány, akinek fenekét még Rihanna is imádja http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140107-jen-seltert-millioan-kovetik-az-instagramon-rihanna-is-koveti-ot.html Rihanna villantott! Új év, új külső? http://www.life.hu/szorakozz/20131221-rihanna-villantott-nem-is-akarmit.html Bikiniben kapcsolódott ki Rihanna http://www.life.hu/szorakozz/20131110-rihanna-barbadosi-enekesno-bikiniben-kapcsolodott-ki-barbadoson.html Arcon vágta rajongóját Rihanna http://www.life.hu/szorakozz/20130619-rihanna-amerikai-enekesno-arcon-vagta-rajongojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.