fashion week Nánási Pál Átalakítunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriella a pénzügyi szektorban dolgozik, így fontos számára, hogy a munkahelyén csinosan jelenjen meg. 24 évesen azonban nem szeretne öregíteni magán és "elüzletasszonyosodni", a kettő közti középutat keresi. Ebben volt segítségére Nánási Pál és csapata.

A lány rengeteg trükköt lesett el és sok tippet kapott, hogyan legyen stílusos üzletasszony annak ellenére, hogy nagyon fiatal. Ráadásul Gabinak nemcsak a munkahelyén, de párkapcsolatában is komolyodnia kell. "Természetesen nem fejben, hanem külsőleg" - meséli. Úgy érzi,11 évvel idősebb párjához egy kicsit fel kell nőnie, komolyabbnak kellene látszania mellette. Elmondása szerint az új stílussal ez nagyon jól sikerült.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Felső és szoknya: Marks&Spencer, dzseki és nyakék: H&M, cipő: Humanic, táska: Orsay

A Moowhair Szalon fodrásza egy kicsit vágott csak Gabriella hajának végéből, majd pedig egy csodás, göndör frizurát készített. "Profi kezekben igazán jó lett a sminkem" - mondta a banki ügyintézőként dolgozó lány. "Kaptam műszempillát, de mondták, hogy alapból is gyönyörűek a szempilláim."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Holdampf Linda stylist tökéletesen eltalálta Gabi ízlését: "Alapvetően nadrágos vagyok, ritkán hordok szoknyát. Így furcsa volt a derekam fölé érő ceruzaszoknya." A fiatal lánynak nagyon tetszett a rózsaszín felső is, ez a kedvenc színe. "A vagány bőrkabátról pedig a motorozás jutott eszembe, amit nagyon-nagyon szeretek." Gabi igazi cipőmániás, rengeteg magas sarkúja van, melyeket gyakran hord. Így nem is ijedt meg a stylist által kiválasztott cipőtől sem.

"Az átalakulás meglepetés volt a családomnak és a páromnak is, akivel nemsokára összeházasodunk. Úgy gondolom, jól sikerült az átváltozás, tetszik az eredmény "- mesélte boldogan Gabi.

Tetszik Gabi átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.