Átalakítunk! szépség változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azért jelentkeztem az átalakításra, mert szeretek újra és újra megújulni. Váltogatni a csinos és a sportos énemet. Most azonban kifogytam az ötletekből, nem tudtam, merre változzak" - mesélte Viktória a Life.hu-nak, aki Nánási Pálnak és csapatának köszönhetően megtalálta az utat.

A 22 éves lány haja rövidebb lett, a színén azonban nem akart változtatni. Vikinek nagyon jól áll az új frizura, és ebben környezete is megerősítette. Családjának és ismerőseinek nagyon tetszett az eredmény.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

"A mindennapokban egyszerűen sminkelek, szemceruzát, spirált és legfeljebb szájfényt használok. Törköly Anita sminkes azonban erőteljesebben kihangsúlyozta a szememet, műszempillát tett fel. Segítséget kaptam abban is, hogy milyen színek állnak jól nekem" - mondta Viki.

Viktória, aki jelenleg egy kávézóban dolgozik, a hétköznapokban sportosabban öltözik, de nagyon szereti a szoknyákat is. Hamar megbarátkozott a Holdampf Linda által kiválasztott piros ruhával. "Először megijedtem, nem tudtam, mi lesz belőlem, aztán meglepődtem, hogy mennyire jól állt ez a szerelés."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Nagyon örültem, hogy részt vehettem az átalakításon! Az elején kicsit izgultam, de nagyon jó volt a hangulat, így hamar feloldódtam."

Tetszik Viktória átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP
A múlt lesz a jövő? A steampunk hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-social-media-divat-elorejelzes-a-steampunke-a-jovo.htmlKáoszt okoztak a szexi modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-behati-prinsloo-es-candice-swanepoel-fehernemumodelleket-az-utcan-fotoztak-az.htmlGrammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.htmlSztárgardrób: Takács Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-sztargardrob-interju-takacs-nora-jonovel-a-hogyan-legyek-jo-no.htmlMiley Cyrus feneket villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130208-miley-cyrus-amerikai-enekesno-olyan-rovid-shortot-huzott-hogy-kilogott.htmlDivatbotrányok: Kéjelgés a plakátokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-divatbotranyok-sorozatban-a-meresz-kampanyok-es-a-kejelges-szerepelnek-illetve.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.