fashion week frizura fotózás Takács Nóra haj Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata, a fotósunk egy rendhagyó felvetéssel állt a csapat elé nemrégiben. Rákérdezett, mit szólnánk, ha az anyukáját alakítanánk át legközelebb, mert már nagyon régóta szeretne megújulni, ráférne egy kis önbizalomnövelés. Örömmel mondtuk igent és már nagyon vártuk, hogy megismerkedjünk Kata anyukájával, aki nem okozott csalódást. Pont olyan volt, mint Kata, csak "nagyban", így azt hiszem, helytálló lehet a lánya-anyja kifejezés erre az esetre.

Kata anyukáját szintén Katalinnak hívják, 46 éves, tele van energiával, életkedvvel. Az a fajta ember, akinek jó a közelében lenni és hallgatni, ahogy mesél. Én is örömmel beszélgettem vele, órákig tudtam volna hallgatni a kalandos életéről szóló történeteket. Katalin eredeti szakmája ápolónő, később viszont 8 évig egy hajón dolgozott, ahol szép karriert futott be. Idővel hazajött, mert nagyon hiányzott neki a családja és az egészsége is megromlott. A sok stressz és izgalom miatt meggyengült az immunrendszere, így könnyedén megbetegedett. Miután hazajött, úgy döntött, új életet kezd. Életmódot váltott: mozogni kezdett, egészségesen táplálkozott, két évvel ezelőtt pedig teljesen áttért a vegetáriánus étrendre. Azt meséli, azóta sokkal jobban érzi magát, és már egyáltalán nem hiányzik neki a hús, igaz, az alakján még szeretne változtatni. Egyelőre nem érte el azt az álomsúlyt, amit szeretne, de folyamatosan dolgozik az ügyön. Katalin igazán bevállalós nő, ha lehet így fogalmazni. Más, hozzánk érkezőkkel ellentétben teljesen ránk bízta magát és jókedvűen szemlélte az események alakulását.

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Kattints a képre a galériáért!

Elsőként Niki, a fodrászunk látott munkához: "Katalin szőke haját semmiképpen sem szerettem volna megváltoztatni, mert fehér bőréhez és karakteréhez tökéletesen illik, ráadásul ő maga is nagyon szereti! A hangsúlyt a formázásra helyeztem inkább, olyan frizurát készítettem, amit magának is könnyen meg tud csinálni reggelente, ha úgy tartja kedve."

A csodás szőke hajkorona elkészítése után Oscaron volt a sor: "Érzékien fehér, finom bőréről, hideg szőke hajáról nekem Marilyn Monroe villant be. Az időtlen szépség receptje: a tus és a tűzpiros ajak. Katalinnak eszméletlenül jól áll ez a kifinomult nőies vonal. Bőrét egy ásványi anyagokban gazdag, könnyű alapozóval uniformizáltam, amit enyhén púdereztem. Szemét lágy, bézs színnel alapoztam, finoman kiemeltem a mélyítő vonalát. Majd tussal cicás ívet alakítottam ki. Szempilláit ívelő szempillaspirállal hangsúlyoztam, az orcákat pedig bronzfénnyel emeltem ki. Ajkát teltebbé varázsoltam egy kontúrceruzával, majd egy izzó vörös rúzzsal töltöttem fel. Mikor megkapta Dóritól a piros ruhát, egyszerűen eggyé vált ezzel a finom nőiességgel, csak úgy ragyogott benne!"

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézz meg még több fotót galériánkban, kattints a képre!

Végül már csak Dórinak kellett a ruhát kiválasztania: "Katalin anyukájával egyszerű dolgom volt. Abban a pillanatban, ahogy találkoztam vele, kirajzolódott előttem a személyisége. Láttam, hogy ő egy igazi díva! Ahogy lépésről lépésre átalakítottuk egyre inkább érezte ezt ő is, így nem is volt kérdés, hogy csakis valami szexi, de elegáns ruha kerülhet szóba. Hogy fokozzam a hatást a piros szín mellett döntöttem. A ruha, amit választottam, megmutatja előnyeit: szép derekát, kebleit. Cipője egyszerű fekete, biztos kézzel választható a legtöbb öltözékhez. Csupán egy karkötőt adtam kiegészítőként, hiszen Katára nem kellenek ékszerek, hogy csillogjon!"

A fotózás volt az átalakulás egyik legizgalmasabb része. Nagyon kíváncsi voltam, mit kezd egymással két ember, akik olyan szoros viszonyban vannak, mint Katáék. Ahogy sejtettem: fél szavakból is megértették egymást, így szuperül sikerültek a képek!

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a fotóra és nézd meg az átalakítást képekben!

Kata, a fotósunk elmesélte, milyen volt az anyukájával együtt dolgozni: "Nagyon vártam már a napot, hogy anyát is átalakítsuk, úgy éreztem, jót fog tenni az önbizalmának, és így is lett. Szinte egyből feloldódott, mindenkivel megtalálta a közös hangot. Nem volt nehéz dolgom a fotózás során sem, ugyanolyan bolondos volt, mint mindig, csak önmagát adta. Persze neki is - mint minden embernek - kellett egy-két instrukció, de könnyen feltalálta magát. Csodás érzés volt, hogy őt fotózhattam. Nagyon elégedett volt a végeredménnyel, azt hiszem, most már bátrabban fog nekivágni bárminek az életben! És ha már ilyen szépségessé varázsolták, azt gondoltam, elviszem vacsorázni. Csak úgy ragyogott egész este, rengeteg dicséretet zsebelt be, én pedig nagyon büszke voltam/vagyok rá!"

A nap végén mindenki nagyon elégedett volt a végeredménnyel. Ami a legfontosabb, Katalin is boldogan mosolygott: örült a látványnak, a képeknek és persze lánya sikerének, tehetségének. Mi pedig annak, hogy egy ilyen szuper napot tölthettünk vele!

Átalakít a Jónő Team: Zsuzsi újból tündökölhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130624-atalakit-a-jono-team-szivmutet-es-szakitas-utan-tundokol-zsuzsi.htmlÁtalakít a Jónő Team: topformában a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130617-atalakit-a-jono-team-topformaban-a-ketgyerekes-fiatal-anyuka-reni.htmlÁtalakít a Jónő Team: Modell lett Timiből!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130611-atalakit-a-jono-team-valodi-modell-lehet-timibol-takacs-nora.htmlÁtalakít a Jónő Team: újra bombaformában Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-atalakit-a-lifehu-csapata-a-jono-team.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.