Trendi kiegészítők kisállatoknak - A legmókásabb darabok

fashion week kutya kiegészítő kisállat hal macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes gazdik általában mindent megtesznek és megvesznek kis kedvenceiknek. Van is miből válogatniuk, hiszen ma már egyre több helyen árulnak praktikus és vicces kiegészítőket a kisállat-áruházakban. A legjobbak közül válogattunk.

Dogbrella, avagy a trendi kutyaernyő

Az átlátszó kutyaesernyő különösen praktikus találmány kistermetű állatok számára. Segítségével a kis kedvenc nem ázik meg séta közben, ami több szempontból is fontos: elkerülhető a későbbi ázottkutyaszag, valamint a kutyus komfortérzete is növelhető vele. Az esernyőből indul egy valódi póráz is, így nem mozdul el az állatka feje fölül, és a gazdinak sem kell egyszerre az ernyőt és a pórázt is tartania.

http://shine.yahoo.com
http://shine.yahoo.com

Ablak a világra

A kistermetű házi kedvencek éppúgy kíváncsiak a világra, mint nagyobb társaik. Termetük miatt azonban sok esetben nem érik fel az ablakot, vagy éppen nem látnak át a kerítés felett. Nekik készült ez az ötletes mobil ablak, mely egy kis barkácsolással akár kerítésbe vagy a kutyaház oldalába is beszerelhető.

www.houzz.com
www.houzz.com

Akvárium jégheggyel

Igazi kihívás lehet az aranyhaladnak, ha nem sima akváriumot veszel neki, hanem olyat, ami gyárilag beépített jégheggyel rendelkezik. Ez nemcsak a kihívás miatt fontos, hanem azért is, mert így nem kell mindenféle vízi növényre és játékra költened. Nemcsak a kerülgetéssel tudja elfoglalni magát a halacskád, hanem még vissza is tükröződik benne.

www.houzz.com
www.houzz.com

Igazi halhotel

Ha unod az egyszerű akváriumokat, vásárolhatsz kedvencednek egy egész halhotelt. Ebben a halacskád bármikor felúszhat az emeletre, kinézhet bármelyik ablakon és szobát is választhat.

www.houzz.com
www.houzz.com

Ötletes tyúkól

Ha attól tartasz, hogy a tyúkok megfeledkeznek legfontosabb teendőjükről, vagyis arról, hogy tojást tojjanak, vásárolhatsz nekik tojás alakú ólat. Ha a modern és ötletes házból többet veszel, az egész baromfiudvarod rendezettebb és trendi lehet.

www.houzz.com
www.houzz.com

Kimosható barlangkuckók

Egyedi lakhelyet vásárolhatsz a kiscicádnak is. Ezek a nemezkuckók igazán különlegesek, ugyanis amíg a cica egy igazi barlangban érzi magát, addig azok kívülről is szép látványt nyújtanak. Különböző stílusban és méretben kaphatók, ráadásul moshatók is.

http://en.dawanda.com
http://en.dawanda.com


Trendi kiegészítők okostelefonokhozhttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120627-trendi-kiegeszitok-okostelefonokhoz.htmlMutasd a kutyádat, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120510-mutasd-a-kutyadat-megmondom-ki-vagy.htmlEgy bőrönd, és rend lesz a lakásban - Kreatív tárolási ötletekhttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120427-egy-borond-es-rend-lesz-a-lakasban-kreativ-tarolasi.htmlDivatos alkalmazások az okostelefonodrahttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20110414-divatos-alkalmazasok-az-okostelefonodra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.