Igazi nővé érett az egykori tinisztár

modell színésznő Lancome Fotókon akkor és most Emma Watson Burberry Harry Potter reklámarc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson a szemünk előtt cseperedett igazi nővé. A tinisztár a napokban ünnepli 23. születésnapját.

Élete legmeghatározóbb pillanatának könyvelte el, amikor sok ezer lány közül őt választották ki a Harry Potter-filmek főszereplőjének. A könyv írója, J. K. Rowling állítása szerint már a próbafelvétel megtekintése előtt, a személyes találkozó után tudta, hogy ő a legmegfelelőbb a szerepre. A kissé tudálékos Hermione Granger szerepében nyújtott alakításáról a kritikusok elismerően nyilatkoztak, több díjra is jelölték érte. Emmának, aki 7 évesen már tudta, hogy színésznő akar lenni, egy álma vált valóra ezzel a szereppel. Azóta számos filmben feltűnt már, mindemellett volt már a Burberry és a Lancome reklámarca is, és több neves címlapon pózolt már.
A fiatal sztár sikerei ellenére visszafogottan éli mindennapjait, a botrányokat pedig nagy ívben elkerüli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.