Pusztaszeri Kornél Madách Színház Magyar Attila színdarab Szerednyei Béla bemutató Hajdu Steve színház Betörő az albérlőm Nagy Sándor Hűvösvölgyi Ildikó Mucsi Zoltán Halász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás gazember, aki a bandájával együtt egy pénzszállító autó kirablására készül. Az akció főhadiszállása pedig Mrs. Wilberforce lakása, a mit sem sejtő, kedves idős hölgyé, aki önhibáján kívül veszélybe sodorja a bűntény - és egyúttal a történet - mindenki számára kedvező és megnyugtató befejezését. A Madách Színház Betörő az albérlőm c. darabjának fotóspróbáján járt a Life.hu. A humoros történet főbb szerepeiben Hűvösvölgyi Ildikót, Mucsi Zoltánt és Hajdu Steve-et láthatja a közönség.
/1305/Betor201359111020

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.