színésznő Fotókon akkor és most Brooke Shields gyerekmodell Drágán add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Shields a napokban ünnepli 48. születésnapját.

A nyolcvanas években minden fiatal lány úgy akart kinézni, mint A kék lagúna sztárja, és minden tinédzserfiú vágyálma a szende tekintetű színésznő volt. Brooke Shields, akit Amerika leggyönyörűbb tinijeként tartottak számon, gyerekmodellként kezdte a pályáját. Tizenévesen már a divatszakma legjobbjai között jegyezték a nevét, Brooke azonban a színészet felé kacsingatott. Első filmjében egy bordélyházban élő kislányt játszott, akinek elárverezték a szüzességét (amely később igen nagy felháborodást váltott ki Amerikában), később pedig A kék lagúnában alakította Emmeline szerepét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szerencsés alkat, az évek során ugyanis semmit nem veszített szépségéből és vonzerejéből. Bár a pletykák szerint ehhez hozzájárult néhány plasztikai beavatkozás is, ennek ellenére Brooke jó példa arra, hogyan kell méltósággal megöregedni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Fiatalítja pasija Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/life/galeria/20130527-fotokon-akkor-es-most-kylie-minogue-enekesno.htmlHangulatos helyek munkamániásoknakhttp://www.life.hu/life/galeria/20130527-hangulatos-helyek-munkamaniasoknak-bobek-400-durer-kert-jegkert-szatyor-bar.htmlSokszor csalódik magában a különc színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130524-fotokon-akkor-es-most-helena-bonham-carter-a-harry-potter.htmlVilágsztárok és mini klónjaikhttp://www.life.hu/life/galeria/20130514-vilagsztarok-es-a-rajuk-megszolalasig-hasonlito-gyerekeik-reese-witherspoon-kim.htmlÍgy festett plasztikai műtétei előtt Elvis nejehttp://www.life.hu/life/galeria/20130524-fotokon-akkor-es-most-priscilla-presley-elvis-presley-volt-felesege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.