Som-Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámulják

Forrás: Redlemon -
strand Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka alkalom, hogy Som-Balogh Edinát nyilvános strandon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenteli minden pillanatát.

A színésznő nem fosztotta volna meg kisfiát attól az élménytől, hogy több száz gumikacsával együtt pancsoljon. Így kénytelen volt ő is nyilvános helyen fürdőruhára vetkőzni, mi meg csak dicsérni tudtuk, hogy milyen jól néz ki. A Kacsafutam sajtórendezvényén beszélgettünk Edinával.

Forrás: Redlemon

"Az idén az otthoni, medencés programokat részesítjük előnyben, és még a nagyszülőknél is kialakítottuk a saját kis strandbirodalmunkat. Általában ott pancsolunk, és nagyon élvezzük a vizes, családi programokat. Noelt éppen tanítom úszni, így a vízben tényleg csak rá tudok figyelni, ő meg rám. A Balatonra azért majd elugrunk, de nem utazunk el messzebbre sehová. A családi házzal, ahová télen költöztünk be, nagy projektet vettünk a nyakunkba. Rengeteg feladat vár ránk, hogy olyanná varázsoljuk, amilyennek elterveztük. Most nagy örömmel és szeretettel alakítgatjuk, ez a nyár így telik" - magyarázta Edina, aki le nem vette szemét kisfiáról, és meglepetten figyelte, mennyire élvezte a lurkó az össznépi strandolást.

"Nyilvános strandokra amúgy sem járunk, kicsit feszélyez. Mindenhol nagyon kedvesek az emberek velem, de ruhában jobban fogadom a közeledésüket. Ha családi programot szervezünk, akkor inkább az a fontos számomra, hogy Noelre figyeljek, és ne arra, hogy ki figyel minket. Arra meg képtelen lennék, hogy a hozzám bizalommal forduló gyerekekkel ne beszélgessek, ezért nekem úgy egyszerűbb, ha csak magunkban strandolunk" - nevetett Edina, aki a fürdőruha-választásnál már a praktikumot, és nem a divatot részesíti előnyben.

"Amikor még nem született meg Noel, a fürdőruha-választás nagy program volt, most már nem érdekes. A meglévők közül olyat választok, ami kényelmes, ami nem mozdul el, ha felveszem a kisfiamat. Mióta gyerekem van, még szoknyát sem hordok, mert nem tudok úgy leguggolni, lehajolni, hogy ne villanjon ki valamim. Tényleg róla szól minden gondolatom. Rá kell döbbenni, hogy az ember gyakran túlzásba viszi az aggódást. Ugyanúgy, mint ahogy a szoptatást is erőltetem, mindenen túl, szinte erőn felül, csak sikerüljön. Most derült ki, hogy ez sok vitamint elvisz tőlem, erre jobban oda kell, hogy figyeljek. Most már egyre ritkábban szoptatom, de megmaradt ez a szokás, számára ez pihentető, nyugtató."

Vajna Timi tigriseket szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-vajna-timi-andy-vajna-felesege-tigriseket-szeliditett-es-papagajt-etetett.htmlKülönleges kalandban volt része Andy Vajna feleségének, aki cuki tigriskölykökkel találkozott.TV + Sztárok--Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDebreczeni Zita és Gianni a legtrendibb párhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-debreczeni-zita-modell-es-gianni-etteremtulajdonos-a-legtrendibb-sztarpar.htmlNagyon jól néznek ki a szerelmesek azon a fotón, amit az olasz amorózó osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--Figyelem! Keressük Gaál Noémi térddublőrét!http://www.life.hu/sztarok/20150804-keressuk-gaal-noemi-idojarasjelento-terddubloret.htmlGaál Noémi, a TV2 időjárásjelentője néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnek. TV + SztárokKiderült, miért titkolja szerelmét Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-aleska-diamond-azaz-safrany-emese-titkolja-szerelme-kiletet-azt-is-elarulta-miert.htmlSáfrány Emese, alias "Aleska" elmesélte, hogy fél éve van együtt párjával, aki büszke rá és mindenben támogatja.TV + Sztárok--Baleset érte Ada fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-ada-az-rtl-klub-musorvezetojenek-kisfiat-baleset-erte-egy-csuszdaparkban-es-fejserulest-szenvedtt.htmlMentőt kellett hívni a Reflektor műsorvezetőjének egyik ikerfiához, Bálinthoz egy víziparkban, mert megsérült, és vérző fejjel szaladt édesanyjához.TV + SztárokOrigoIlyen volt Gáspár Győzőék luxusnyaralása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150804-gaspar-gyozo-osszebujos-romantikus-fotot-posztolt-egy-alomszep-helyrol-nyaralasa-kozben.htmlGyőzi és felesége, Bea megmutatták, milyen pazar helyszínen pihentek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.