"A férfi és a nő között nagy különbség van" - Som-Balogh Edina elárulta titkát

Balogh Edina Som-Balogh Edina Barátok közt smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A föld színeit kedveli, a természetességre törekszik és csodás összeállításokat javasol. Som-Balogh Edina, a Barátok közt színésznője, akinek nemrég új fordulat történt a pornóperében, a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak nyilatkozott szépségtrükkjeiről.
Jane Fonda a modern kori Hamupipőke - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151120-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-jessica-alba-kate-hudson-katie-holmes.htmlKedvenc sztárjaink ezen a héten bravúros stílusleckéket adtak arról, hogyan kell izgalmassá és eredetivé tenni az egyhangú fekete és fehér ruhákat. Azért a nagy csalódásokból is kijutott, Katie Holmes és Julianne Moore ugyanis hatalmasat hibáztak. TrendAFPMicsoda ötlet! Fehérnemű készült transzneműeknekhttp://www.life.hu/trend/20151121-fehernemu-transznemueknek-cy-lauz-otlete.htmlMost már azokra is gondolnak a tervezők, akik nemátalakító műtéten estek át, és fehérneműre van szükségük. Trend--Katalin hercegnő is visel bakancsot és szűk nadrágot - nézd meg, hogyan!http://www.life.hu/trend/20151121-katalin-hercegno-bakancsban-szuk-farmerben-volt-a-het-vegen.htmlHa azt hitted, hogy Katalin hercegnő minden nap, reggeltől estig koktélruhában feszít, akkor nagyon tévedtél! Trend--Emily Ratajkowski hatalmas terpesszel indítja a hétvégéthttp://www.life.hu/trend/20151121-emily-ratajkowski-szineszno-beterpesztett.htmlJól beterpesztett a Holtodiglan című film színésznője! Trend--Pluszkilókkal is lehetsz bomba csinos! 4 szett plus size csajoknak téli napokrahttp://www.life.hu/trend/20151119-pluszkilokkal-csinosan-4-plus-size-szett-kerekebb-lanyoknak.htmlEgyre több ruhamárka gondol azokra a nőkre, akik nem konfekcióméretet hordanak, ennek ellenére csinosan, stílusosan, és persze divatosan szeretnének öltözni. Az ünnepek közeledtével összeállítottunk 4 szettet plus size csajoknak, és egy stílustanácsadót is megkérdeztünk arról, kinek mit érdemes hangsúlyoznia. TrendAFPJada Pinkett-Smith gálázni vitte tökéletes kebleithttp://www.life.hu/trend/20151121-jada-pinkett-smith-will-smith-feelsege-kacer-ruhaban.htmlJada a Latin Grammy-gálán bebizonyította, hogy bizony 44 évesen is tökéletes formában van. A keblei meg pláne... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.