A legújabb őrület: meggyes arcpakolás, amitől pihe-puha lesz a bőröd

arcpakolás Som-Balogh Edina meggy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindjárt itt a meggy-szezon! A meggy nem csak finom, de a bőrünket is remekül táplálja, így remek arcpakolás készíthető belőle. Mutatom, hogy hogyan.

Hajgöndörítés hajsütővassal - olyan leszel, akár egy szupersztárhttp://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-megmutatja-hogyan-lehet-hajsutovassal-hajat-gondoirteni.htmlEgyenes a hajad? Nincs időd fodrászhoz menni, mégis tökéletes frizurát szeretnél? Megmutatom nektek, hogyan tudtok hajvasalóval hajat göndöríteni! LifeStyle--Itt van a nyár leggyönyörűbb ajtódísze!http://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-nyari-ajtodiszt-keszit-papirviragokbol-es-welcome-felirattal.htmlNem csak ünnepekkor jár az ajtónak dísz. Íme, egy csodaszép nyári ajtókoszorú, amit te magad is pillanatok alatt elkészíthetsz. LifeStyle--Íme, 2016 legütősebb körömdíszítési trendje http://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-kovekkel-diszit-kormoket-mutat.htmlAz idei év szerintem legszebb körömdíszítési trendjét mutatom ma meg nektek. LifeStyleOrigoÚj oldaláról mutatkozik be Som-Balogh Edina http://www.life.hu/lifestyle/20160418-som-balogh-edina-sztarszerzo-szepsegtrukkoket-smink-frizura-trendeket-mutat.htmlA Barátok közt Kingája ezúttal egészen más oldalát mutatja meg nektek: a Life.hu új sorozatában, a LifeStyle-ban különleges szépségtitkaiba avat be bennünket a gyönyörű színésznő. LifeStyle--Természetes bőrradír és mélyhidratáló arcpakolás - így készítsd el őket otthonhttp://www.life.hu/lifestyle/20160413-som-balogh-edina-szepsegtippjei-borradir-es-arcpakolas-hazilag-tengeri-so-olivaolaj-es-joghurt.htmlSom-Balogh Edina elárulta nekünk, hogyan tartja mindig frissen az arcbőrét. Csupán néhány hozzávalóra van szükség, amit odahaza, a konyhádban te is könnyen megtalálsz. Íme. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.