6 szuperluxus üdülőhely, ahol elcsípheted a legnagyobb sztárokat

luxus Olaszország Új-Zéland utazás Hawaii Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az A-listás hírességek folyamatos reflektorfényben élik az életüket, ezért olyan helyen szeretnének pihenni, ahol elbújhatnak a sikoltozó rajongók és a pletykaéhes paparazzók elől. Az abszolút diszkréció, a háborítatlan magány és a tökéletes kikapcsolódás jelenti számukra az igazi luxust, mindezt királyi bánásmóddal megfűszerezve. Ha igényes világjáró vagy és exkluzív úti célt keresel, vakációzz ott, ahol kedvenceid is lazítanak!

A trópusok non plus ultrája: St. Regis Princeville Resort, Kauai, Hawaii-szigetek

Az „Aloha Állam" friss, virágos levegője, meleg tengervize, elegáns szállodái és a lélegzetelállító természeti környezet tökéletes nyaralási élményt nyújt, így nem véletlen, hogy a hírességek egyik kedvelt célpontja. Kauai Hawaii talán legszebb szigete, sok sztárnak van itt saját rezidenciája. Az igazi fényűzésre vágyók, mint Ben Affleck, Kelly Clarkson és Alicia Keys a 2009-ben nyílt elsőrangú üdülőhelyet választják kikapcsolódásra, ahonnan hipnotikus kilátás nyílik a csillogó Hanalei öbölre. A 201 pazarul berendezett szobával és 51 óceánra néző lakosztállyal rendelkező szálloda egyet jelent az eleganciával és a kiválósággal, ahol a vendégek minden kényelmet megkapnak, amire egy utazás során vágynak. A rendkívül elegáns Halele'a Spa a stílus és a kifinomultság szentélye, és könnyen lehet, hogy a hatalmas feszített víztükrű medencénél te is belebotlasz a kanadai énekesnőbe, Avril Lavigne-be.

Forrás: www.stregisprinceville.com

Bővebb infó: www.stregisprinceville.com

A Life.hu extra tippje:

Barangolás feledhetetlen tájakon - Körutazás a Hawaii-szigeteken - 509.436 Ft/fő/19 éjtől

Idilli búvóhely Új-Zélandon: Huka Lodge, Taupo, Északi-sziget

Az érintetlen táj szépsége, a kellemes klíma, az adrenalinpumpáló szabadtéri kalandok és a barátságos helyiek (akik gyakran nevezik magukat „Kiwi"-nek) egytől egyig csábító érvek, amiért minden évben turisták milliói lepik el Új-Zélandot. Ha a celebek megunják a körülöttük zajló örökös felhajtást, és csendes visszavonulásra vágynak, akkor számukra kiváló helyszín a Waikato-folyó partján, csodálatos természeti környezetben megbújó hotel. A stílusosan az „otthon az otthontól távol" megnevezéssel illetett üdülőhelyet Tilda Swinton, Michael Douglas, Bill Gates, Barbra Streisand és Kate Winslet is felfedezte magának, és nagyra értékelték azt a diszkréciót, amit minden vendégnek garantálnak. A tradicionális lodge-szálló az esztétika és a nyugalom szimbóluma, a 25 tágas lakosztály, a tenisz- és pétanque pálya, a fűtött medencék, az ínyenc ételek, valamint a gyönyörű Taupo-tó és a Huka-vízesés mind növelik az itt töltött idő élvezetét.

Forrás: www.hukalodge.co.nz

Bővebb infó: www.hukalodge.co.nz

A hírességek második otthona Európában: Le Sirenuse, Positano, Olaszország

Mi lehetne romantikusabb hely a pihenésre, mint egy tengerpartra néző olasz szálloda? A Világörökségi Listán szereplő Amalfi-part a világ egyik legszebb üdülőhelye, és azok számára, akik stílusos vakációra vágynak, nincs ideálisabb búvóhely, mint a Sorrentói-félsziget gyöngyszeme, Positano. A hegyoldalra kapaszkodó városka Sienna Miller, Hilary Swank és Jamie Oliver favoritja, amelynek exkluzív ötcsillagos „paradicsomában" időzött Anne Hathaway, és itt töltötte a boldog mézesheteket Reese Witherspoon magyar származású férjével. A többségében tengerparti panorámás szobával rendelkező butikhotel a kényelmet egy egészen új szintre emeli, és a páratlan enteriőrben 18. századi elegancia keveredik modern európai bájjal. A csodálatos épület ad otthont Positano legjobb éttermének, a Michelin-csillagos La Spondának, ahol az ízletes nápolyi ételeket gyertyafényben tálalják, míg a nemzetközi hírű olasz építész, Gae Aulenti által tervezett spa tökéletes atmoszférát teremt a testi-lelki megújulásra.

Forrás: www.sirenuse.it

Bővebb infó: www.sirenuse.it

Ahol te is sztárnak érezheted magad: Esperanza Resort, Cabo San Lucas, Mexikó

A mexikói Los Cabos az egyik legismertebb „celebgyűjtőhely", mivel viszonylag közel van Los Angeleshez. Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Sean Penn, illetve Julia Roberts első számú kedvence ez a hely, hogy csak néhány filmcsillagot említsünk. A Kaliforniai-félsziget déli csücskében elhelyezkedő üdülőváros sok mindent kínál: remek sportolási és szórakozási lehetőségeket, gyönyörű strandokat és előkelő szállodákat. Ha kíváncsi vagy arra, milyen érzés lehet úgy lazítani, mint a hírességek, a belvárostól mindössze 15 percre található ötcsillagos luxusszálló egy kis ízelítőt adhat a fényűző életből. A gyönyörű környezetben lévő tengerparti üdülőhely illusztris vendéglistáján olyan nevek szerepelnek, mint Courteney Cox, Ashlee Simpson, Usher, Owen Wilson és Fergie, a Black Eyed Peas egykori énekesnője. Az óceánra néző tágas lakosztályok a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják, a relaxációról a világhírű Cabo Spa gondoskodik, míg a szabadtéri étteremben friss tengeri különlegességeket szolgálnak fel.

Forrás: www.esperanza.aubergeresorts.com

Bővebb infó: http://esperanza.aubergeresorts.com

Egy fényűző privát sziget a Karib-térségben: Cayo Espanto Resort, San Pedro

Három mérföldre San Pedrótól, a belizei tengerparti várostól rejtőzik a világ egyik legexkluzívabb butik üdülőhelye, ahol gyakran bukkannak fel prominens vendégek. Hét ízlésesen berendezett, fából készült magánvilla található az apró szigeten, mindegyik saját medencével, függőággyal és privát személyzettel rendelkezik. Az álomszép természeti környezet és a sziget anonimitása mágnesként vonzza a magányra vágyó hollywoodi csillagokat, ahol mindent az ő szeszélyeikhez igazítanak. Kevés szálló büszkélkedhet olyan visszatérő látogatókkal, mint Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Harrison Ford és Tiger Woods, akik minden alkalommal élvezik a személyre szabott figyelmet és a kivételes szintű szolgáltatásokat. A vakáció itt a trópusi szigetvilág felfedezéséről szól, a búvárkodás, a szörfözés, a katamarán-vitorlázás vagy az egzotikus dzsungeltúrák kivételes élményt jelentenek még a legnagyobb sztároknak is.

Forrás: www.aprivateisland.com

Bővebb infó: www.aprivateisland.com

Amikor a fantázia valósággá válik: Wakaya Club&Spa, Fidzsi-szigetek

Minden kikapcsolódással kapcsolatos elképzelést túlszárnyal az a trópusi luxus rezidencia, ami egy magántulajdonban lévő 2200 hektáros szigeten található, 18 km-re a gyönyörű Ovalau szigetétől. A környezetbarát klub azért jött létre, hogy a vendégek a megújulás és a felfedezés élményét pazar körülmények között élhessék át a világ egyik utolsó érintetlen sarkán. Az ámulatba ejtő búvóhelyet úgy tervezték, hogy a sziget szépségét bárki maradéktalanul élvezhesse, amelyhez minden elképzelhető kényelem adott: a 3 hálószobás villa és a hatalmas vízparti lakosztályok mindössze pár lépésre vannak a Csendes-óceántól, így biztosítják a békés, meghitt visszavonulást. A sztárigényeknek a klub all inclusive kínálata - kifinomult nemzetközi konyha privát szakácsokkal, diszkrét személyzet, páratlan szabadidős tevékenységek - maradéktalanul eleget tesz, így szívesen tölti itt szabadidejét Céline Dion, Nicole Kidman, Russel Crowe és Penélope Cruz, akik mindezekért cserébe nem sajnálnak 2000 dollárt egy éjszakáért.

Forrás: www.wakaya.com

Bővebb infó: www.wakaya.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.