Ma éjjel egy hírességnél alszom! Világsztárok csodálatos szállodái

Robert De Niro világsztár Gloria Estefan ABBA Hugh Jackman szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodi kedvenceiddel nem csak a filmvásznon vagy a koncertszínpadon találkozhatsz. Akár alhatsz is náluk, legalábbis azokban a szállodákban, amelynek ők a tulajdonosai. Persze ez az élmény általában nem olcsó...

Rival Hotel, Stockholm, Svédország

Hol nyitna szállodát a legendás ABBA együttes egyik tagja, Benny Andersson, ha nem Svédország fővárosában? Az épület egykor moziként működött, 2003-ban nyílt meg benne a 99 szobás, elegáns szálloda, amely múltjához méltóan saját filmtárral is rendelkezik. Ráadásul a koncepció is egyedülálló: a szálloda olyan különleges szolgáltatásokat nyújt, mint például az egész nap folyamán bármikor felszolgálható reggeli, a párnakatalógus, vagy a szobákban elhelyezett CD-kollekció és playstation.

/1404/Rival2014422141524

A Life.hu tippje:

A szálloda 700 személyes színházterme a város egyik kedvelt koncert- és show-helyszíne, érdemes megnézni az aktuális programot!

Big Sleep Hotel, Eastbourne, Cardiff és Cheltenham, Nagy-Britannia

Bár a világ egyik legjobb sztárhotel-csoportjaként tartják számon, a részben John Malkovich birtokában lévő Big Sleep hotellánc tagjai meglepően megfizethető áron várják a vendégeiket. 2000 áprilisában a színész 300 walesi hölggyel bújt szimbolikusan ágyba egyik hotelje halljában egy médiaesemény keretében. A szállodák a turistáknak kényelmes, gazdagon felszerelt szobákat, az üzleti utakra, tréningekre érkezőknek mindezeken felül kisebb és nagyobb befogadóképességű tárgyalókat is kínálnak, a teaellátmány pedig természetesen mindenki számára ingyenes.

/1404/Big_S2014422141720

A Life.hu tippje:

A hotellánc kutyával érkezőket is fogad, némi felár ellenében a kedvenced is a szobádban alhat.

Costa d'Este Resort, Vero Beach, Florida, Egyesült Államok

A Florida keleti partjainál található Vero Beachen lévő Costa d'Este Resort tulajdonosa a Grammy-díjas Gloria Estefan. A tengerparti város központjában elhelyezkedő négycsillagos szálloda minden városi látnivalótól sétatávolságban fekszik, ugyanakkor a szobák ablakaiból az óceánra nyílik csodás kilátás. A The Wave étterem tradicionális kubai ételeket kínál, míg az Oriente inkább a kubai alapokra helyezett fúziós konyhát helyezi előtérbe. A szállodának természetesen saját homokos partja van.

/1404/Costa2014422141822

A Life.hu tippje:

Ha elfáradtál a városnézésben és a bulizásban, lazulj a szálloda saját spájában.

A Life.hu extra tippje

Egy feledhetetlen utazás-Ismerd meg az Egyesült Államok gyöngyszemeit

The Greenwich Hotel, New York City, Egyesült Államok

A Tribeca Filmfesztivál mellett Robert De Niro a The Greenwich Hotel tulajdonosa is. A 88 szobás luxusszállodában bárki hírességnek érezheti magát: a bútorok és a szépségápolási termékek is kizárólag a szálloda számára készülnek, de még az épület is kézzel készült téglák és üvegablakok felhasználásával épült. A hotel egyik attrakciója a japán stílusú Shibui Spa a beltéri úszómedencével, és a belső udvar, amelynek hangulatát kizárólag a szálloda vendégei élvezhetik.

/1404/The_G2014422142116

A Life.hu tippje:

A Locanda Verde olasz étterem, ahol Andrew Carmellini séf alkotásait szolgálják fel, városszerte híres.

Gwinganna Lifestyle Retreat, Gold Coast, Ausztrália

A 2006-ban megnyitott hotel, amelynek neve az ausztrál őslakók nyelvén kilátót jelent, Hugh Jackman vállalkozása. A szálloda fő profilja az egészség- és wellness-turizmus, így szolgáltatásai között ott vannak a fitneszedzések, a teljesen felszerelt konditerem, két úszómedence, a jógaterem, valamint a természetgyógyászokkal és dietetikusokkal folytatott konzultációk. Az életmódhotel mindössze 16 villával és házzal várja a vendégeket. Az étteremben felszolgált ételek bio minősítésűek, sok hozzávaló a szálloda saját kertjéből származik. A villákból remek kilátás nyílik a Csendes-óceánra és a Tallebudgera-völgyre.

/1404/Gwing2014422142238

A Life.hu tippje:

A ház specialitása az Australian Spirit of Sound elnevezésű wellness-kezelés, amelyben a masszázst a hangszerek ritmusának és rezgéseinek hatása egészíti ki.

Ismerd meg India egzotikus oldalát! 5 kihagyhatatlan látnivaló Delhibenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140411-utazas-5-kihagyhatatlan-latnivalo-delhiben-indiaban.htmlAz egzotikus India felfedezését a legtöbben Delhiben kezdik, itt éri őket az első kultúrsokk, és itt kezdenek beleszeretni is ebbe a varázslatos országba. Bár a város tele van szebbnél szebb és érdekesebbnél érdekesebb látnivalókkal, a következő ötöt semmiképpen ne hagyd ki, ha Delhiben jársz.UtazásOrigoBarokk varázs: A sokarcú Egerben minden pillanat egy kalandhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140411-utazas-es-program-naray-erika-tippjei-barokk-varazs-egerben.htmlGyönyörű épületeivel Észak-Magyarország történelmi városa igazi gyöngyszem, amely földrajzi fekvésének, valamint több évszázados bor- és fürdőkultúrájának köszönhetően egész évben népszerű turisztikai kirándulóhely. A sokoldalú művésznő, Náray Erika számára e térség mindig feltöltődést jelent a főváros nyüzsgése után, és kedvenc búvóhelyeit most szívesen megosztja a Life.hu olvasóival.Utazás--6 szuperluxus üdülőhely, ahol elcsípheted a legnagyobb sztárokathttp://www.life.hu/lifeutazas/20140324-6-szuperluxus-udulohely-ahol-elcsipheted-a-legnagyobb-sztarokat.htmlAz A-listás hírességek folyamatos reflektorfényben élik az életüket, ezért olyan helyen szeretnének pihenni, ahol elbújhatnak a sikoltozó rajongók és a pletykaéhes paparazzók elől. Az abszolút diszkréció, a háborítatlan magány és a tökéletes kikapcsolódás jelenti számukra az igazi luxust, mindezt királyi bánásmóddal megfűszerezve. Ha igényes világjáró vagy és exkluzív úti célt keresel, vakációzz ott, ahol kedvenceid is lazítanak!UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.