2016 szenvedélytérképe - Íme, a legszexisebb helyek egy tavaszi flörtre

tavasz szexi utazás flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen szó baráti vagy egyedüli utazásról, minden egyes szingli fejében élnek olyan erotikus fantáziák, amiket szeretne valóra váltani a nyaralás során. Ezek a kósza gondolatok sokszor csak álmok maradnak, és a legtöbben még csak beszélni sem mernek a vágyaikról, nemhogy megélni őket. De ennek nem kell feltétlenül így történnie! Ha szeretnél mindent elsöprő kalandba bonyolódni egy vonzó idegennel, mi segítünk megtalálni azokat a helyeket, ahol a legforróbb flörtre számíthatsz!

Saint-Tropez

Ha a világhírű francia üdülőhely elég szexi az A listás sztárok számára, akkor kétségtelenül szupermenő célpont, akár tavasszal is. A francia Riviéra csillogó gyöngyszeme évtizedek óta a felső tízezer nyaralóhelyének számít, és a pompa, a luxus szinonimája. A divatos éttermekkel tarkított Plage de Tahiti - amit az 50-es és 60-as évek szexikonja, Brigitte Bardot rajzolt fel a térképre - ma is a hírességek egyik kedvence. Jobb, ha félreteszed a szégyenlős énedet, mert ez itt voltaképpen egy nudista strand, ami kiválóan alkalmas lazításra, ráadásul új barátokra is szert tehetsz.

Forrás: Thinkstock

Turks- és Caicos-szigetek

Csak egy rövid repülőút Miamiból, és máris a világ egyik legvarázslatosabb helyén találod magad. A Turks- és Caicos-szigetek fehér homokos strandokkal, föld alatti barlangokkal és vakító tengeri tájképpel büszkélkedhet, és kitűnő úti cél azok számára, akik izgalmas élményekre vágynak. A sikkes butikhotel remekül ötvözi a karibi életérzést a városi eleganciával, és díjnyertes spájával, óceánra nyíló lakosztályaival, lenyűgöző strandjával a kényeztetés felsőfokát jelenti.

Forrás: Thinkstock

Berlin

A fétisklubok nem mindenki fantáziáját keltik életre, de ha érdeklődsz egy titokzatos világ iránt, Berlin feltétlenül kerüljön fel a bakancslistádra. Képzelj el egy sötét kéjbarlangot a városban, ami azoknak lett kitalálva, akik szadomazo szexről fantáziálnak. Nagyon vadítóan hangzik, ugye? A hívószó a Club Culture Houze, ami egy fülledt hangulatú hely több „játszótérrel”, kellemes bárral és sok más izgalmassággal. Berlinben másutt is áldozhatsz az érzékiség oltárán, ha fel mered vállalni a vágyaidat. Különleges meglepetéseket tartogat az Insomnia világa, a Tantra Centerben pedig megjutalmazhatod magadat egy erotikus masszázzsal.

Forrás: Thinkstock

Las Vegas

Igaznak tűnik az a mondás, hogy ami Vegasban történik, az ott is marad. A „bűn városa” a kalandorok paradicsoma, hiszen itt minden a féktelen bulizásról, a szerencsejátékról és a szexről szól. Egyedülállókkal megismerkedhetsz akár egy olyan elegáns szállodában is, mint a Palms, aminek messze földön híres a medencepartija. Az Elvis ihlette Gold Boutique Nightclub és a Piranha Nightclub ugyancsak remek hely a flörtölésre, a MIX Lounge pedig a fantasztikus konyhájáról híres, emiatt rengetegen járnak ide. Arra azért vigyázz, hogy az estéd ne egy vegasi kápolnában érjen véget, mert részegen kimondani a boldogító igent nem tűnik nyerő ötletnek.

Forrás: Thinkstock

Izland

Valószínűleg soha nem párosítanád Izlandot a szenvedéllyel, de mindjárt eláruljuk, hogy miért illenek remekül egymáshoz. Abban bizonyára egyetértesz velünk, hogy az ultra luxus szexi, ami megspékelve némi nekivetkőzéssel máris egy izgalmas egyveleget sejtet. Mindezt átélheted a Blue Lagoon (Kék Lagúna) elnevezésű geotermikus fürdőben, ami a jég országának egyik legkülönlegesebb látványossága. Az élményt fokozhatod szaunázással, gyógyító testkezeléssel, valamint gasztronómiai ínyencségekkel, és miközben áztatod magad a tejszerű vízben, talán álmaid pasija is melléd sodródik.

Forrás: Thinkstock

Seychelle-szigetek

Jó néha egyedül lenni, visszavonulni a mindennapok forgatagából, és egyszerűen csak élvezni a nyugalmat. 115 kis szigetből áll az Indiai-óceán meseszép édenkertje, és Seychelle-nél talán nem létezik vonzóbb hely a világon. Errefelé rengeteg kihalt strand van, ahol jó esélyed nyílik „sex on the beach”-re egy dögös pasival, ami bizonyára minden korábbi álmodat valóra váltja. Szórakozás szempontjából sem szabad elmulasztanod a lehetőségeket: Victoria, a főváros ideális bulihelyszín, a Lovenut Klub nevéből pedig következtetni lehet arra, hogy fantasztikus éjszakának nézel elébe.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.