Iszak Eszti szexi bikiniben mutatta meg vadító testét

Iszak Eszter bikini nyaralás Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti a nyár és a tenger szerelmese, ez köztudott róla. Ezúttal pedig nemcsak képekről csodálhatja a festői szépségű tengerpartokat, hanem élőben is, hiszen jelenleg Mexikóban pihen a sztár.

A Viva TV csinos műsorvezetője Mexikó festői partjainál múlatja az időt, ahonnan szerencsénkre több fotót is posztolt már. Iszak Eszti ezúttal egy olyan fényképpel örvendeztette meg követőit, amitől mindenkinek elállt a szava.

Ilyen szexis és nőies képet talán még sosem láttunk a sztárról.

Fekete szexi bikiniben és természetesen a hozzá passzoló kiegészítőkben és napszemüvegben támaszkodik egy pálmafákkal díszített fal mellett. A kép Puerto Vallartában készült.

#puertovallarta #mexico #blackbikini

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Arról egyelőre nem tudni, vajon ki készíthette ezt a remekművet a műsorvezetőről, annyi viszont már kiderült utazása előtt, hogy a reptérre Dobrády Ákossal, volt vőlegényével érkezett. Vajon az egykori jegyespárnak sikerült újra feléleszteni a lángot, és kapcsolatuk folytatódik? Erre egyelőre nem tudjuk a választ, ám az énekes azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa exét.

Méregdrága cipőket vásárol Vajna Timi – videóhttp://www.life.hu/trend/20170123-vajna-timi-luxuscipoket-vasarolt-videora-vette.htmlVajna Timi áloméletet él, luxuskivitelben, amit nem fél megmutatni rajongóinak sem. Ezúttal méregdrága cipőket próbálgatott és vásárolt. Trend--Merész ruciban szexizett Melania Trump a beiktatáson – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170120-melania-trump-latin-amerikai-tervezo-ruhajat-viselte.htmlMelania Trump nem volt könnyű helyzetben, már ami az öltözködést illeti, ugyanis nem választhatott akármilyen tervezőtől. Végül egy latin-amerikai származású tervező darabját öltötte magára. Trend--Robbie Williams teljesen pucér fotót villantotthttp://www.life.hu/trend/20170120-robie-williams-meztelen-foto.htmlRobbie Williams továbbra sem képes lenyugodni. A botrányairól és rendhagyó viselkedéséről elhíresült sztár ezúttal teljesen meztelenre vetkőzött, mindössze keze takarta férfiasságát. TrendOrigoMilliókat szedett össze a tanárnő: luxustáskákat vett, és hamisítványokat vitt visszahttp://www.life.hu/trend/20170119-milliokat-kaszalt-a-tanarno-luxustaska-helyett-hamisitvanyt-vitt-vissza.htmlKét év letöltendő börtönbüntetés vár a 41 éves tanárnőre, aki éveken keresztül luxustáskákkal üzletelt. Megvett egyet, majd egy hamisítványt vitt vissza, a pénzt pedig visszakérte. Összesen 300 milliót szedett ezzel össze az évek alatt. TrendOrigoJollynak milliókért készítettek hajpótlást: a zenész azonban tagadja a beavatkozásthttp://www.life.hu/trend/20170118-jollynak-allitolag-milliokert-keszitettek-hajpotlast.htmlRengeteg férfinek jelent gondot a korai kopaszodás, és többen vállalkoztak már arra, hogy beültetéssel vagy pótlással, de visszanyerik hajkoronájukat. Jollynak is szüksége volt idegen hajra, bár ő erre nem büszke, pedig állítólag milliókba kerül az ilyen eljárás. Trend--Sztárok, akik becsapták a természetethttp://www.life.hu/trend/20170116-40-feletti-bombazo-sztarok-jennifer-lopez-jennifer-aniston-christie-brinkley.htmlA kor csak egy szám: ezt bizonyítja az alábbi összeállítás is. Összeszedtük azokat a 40 fölötti hírességeket, akik még a huszonéveseket is szégyenbe hozzák bomba formájukkal: ilyen a 47 éves Jennifer Lopez, vagy éppen a 62 éves modell, Christie Brinkley. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.