Vámos Erikát próbára tette külföldi utazása

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika hisztiroham utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika Indiában kalandozott harminc napot, és ez idő alatt – az indiai kultúra mellett – magáról tanult a legtöbbet. A műsorvezető egy friss szerelmet hagyott maga mögött utazása kedvéért, de a kapcsolat sajnos nem bírta ki az idő próbáját.

Képek ezreit készítette Vámos Erika indiai körútja alkalmával. Elmondása szerint négy államon keresztül utazott, gyönyörű építményeket látott, ám mégsem az országról tanult a legtöbbet, hanem saját magáról.

"Most leginkább azt tanultam magamról, hogy milyen alacsony a toleranciaküszöböm, és mennyire függök a 21. századi civilizációtól.

A szállásadók csak néztek rám, hogy mi a bajom, amikor könnyes szemmel könyörögtem vízforralóért és működő hűtőszekrényért"

- mesélte Erika a Hot! magazinnak.

Vámos Erika szenvedett Indiában Forrás:Facebook/Vámos Erika

A TV2 sztárja magas termetével és szőke hosszú hajával kuriózumnak számított Indiában, ahol azt hitték róla, hogy ő az élő Barbie baba.

"Tizenöt percenként kértek tőlem egy közös képet, folyamatosan simogattak az emberek, a hajamat és a lábamat is, amire egyébként kompressziós harisnyát húztam egy folyamatban lévő visszérkezelés miatt. Amikor egy csoport óvodás gyerek közül néhányan megérintették,

azt hitték, hogy életre kelt egy játék Barbie, mert műanyagnak hitték a lábamat."

A fantasztikus utazást a civilizáció hiánya mellett Erika párkapcsolata is beárnyékolta. Sajnos ez alatt az utazás alatt tönkrement a szerelmi élete, és különváltak útjai a párjával.

"Most minden napomat úgy töltöm, hogy a sírás kerülget, de biztosan elmúlik majd nyárra. Ehhez az kell, hogy legalább fél évig ne fussunk össze mindennap. Ezért összecsomagoltam, és Nagykovácsiból, ahol nagyon közel lakunk egymáshoz, a belvárosba költöztem" – mondta szomorúan a tévés.

Eddig nem is gondoltál rá? Ezért vedd fel Zimbabwét a bakancslistádrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170206-zimbabwe-latnivaloi-hwange-nemzeti-park-victoria-vizeses.htmlHa Afrikába utazunk, többnyire az északi országok azok, különösen Egyiptom, Tunézia (nincs túl messze, nem túl drága), amelyeket szívesen és gyakran látogatunk. Ha azonban igazi kalandvágyó vagy, legalább egyszer érdemes délebbre is eljutni: például Zimbabwébe. Azt azonban tudnod kell, mielőtt nekivágsz, hogy a különféle fertőzések megelőzése érdekében mindenképpen szükséged lesz néhány védőoltásra is, a csodás természeti környezet azonban kárpótol majd mindenért. Íme, néhány olyan látnivaló, amitől a lélegzeted is eláll majd! UtazásThinkstockŐrületesen szexi Kasza Tibi barátnője – Egy szál fehérneműben pózolhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170207-kasza-tibi-baratnoje-manker-fehernemuben-las-vegasban.htmlKasza Tibi és szerelme, Manker Las Vegasban pihentek. UtazásOrigoHoppá! Medveczky Ilona bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170205-medveczky-ilona-bikinis-fotot-posztolt.htmlA 75 éves művésznő igen merész képet töltött fel a Facebook-oldalára. UtazásOrigoParadicsomi helyről csekkolt be Kapás Bogihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170205-kapas-boglarka-paradicsomi-helyrol-csekkolt-be.htmlCsodás helyen tölti jól megérdemelt pihenését a fiatal úszónő. Utazás--Aprócska bikiniben tarol Bódi Sylvi: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170202-body-sylvi-szexi-bikiniben-pozol.html A szuperszexi modell fotóját imádják a rajongói.UtazásOrigoIszak Eszti szexi bikiniben mutatta meg vadító testéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170123-iszak-eszti-dogos-testet-villantott-foto.htmlIszak Eszti a nyár és a tenger szerelmese, ez köztudott róla. Ezúttal pedig nemcsak képekről csodálhatja a festői szépségű tengerpartokat, hanem élőben is, hiszen jelenleg Mexikóban pihen a sztár. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.