Hazatérés Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edináék Amerikában kezdtek új életet, és már sikerült is beilleszkedniük az új környezetben. Nagyon szeretik a kinti életet, az egykori műsorvezető azt is elárulta, hazatérnek-e valaha.

Az egykori műsorvezető lassan két éve költözött ki családjával a tengerentúlra, és már sikerült nagyon jól beilleszkedniük a környezetbe. Egy óceánparti apartmanban élnek, és majdnem mindennap ellátogatnak a partra. Lassan pedig saját lakás vásárlásán is gondolkodnak, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy bejött nekik a kinti élet.

Persze van olyan is, ami nem tetszik Edinának Amerikában.

Gombos Edina nagyon jól érzi magát Amerikában Forrás: TV2

"Bosszant például az őrült pazarlás: akkor is megy a locsoló, ha esik az eső, már hét ágra süt a nap, amikor lekapcsolják az utcai világítást, nyitott ajtónál is megy a légkondi, és minden épületet túlhűtenek" – mesélte Edina, aki odakint a gyermekeivel tölti az idejét, és önkéntes munkákat is vállal. Férjével csak hétvégenként tudnak közös programokat csinálni, mert Alberto késő estig dolgozik, de nagyon sok időt töltenek a barátaikkal is. Edina nem igazán vágyik haza, persze a családja hiányzik neki, de ők bármikor meglátogathatják őket odakint.

Mi már csak látogatóba megyünk haza.

Gombos Edina megmutatta amerikai otthonát

Az Aktív egykori műsorvezetője először engedett bepillantást az életébe fél évvel az után, hogy férjével és gyerekeive elhagyták az országot, és letelepedtek az Egyesült Államokban. Nézd meg, hol élnek Edináék!
Baleset történt A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-baleset-mi-kis-falunk.htmlAz RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunk című produkciónak forgatásán váratlan baleset történt: elszabadult egy traktor és a víz felé vette az irányt. TV + SztárokOrigoRékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--Kembe Sorel kitálal egykori kedveséről, Kondákor Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-kembe-sorel-tiszta-vizet-ont-a-poharba-kondakor-zsofi.htmlKondákor Zsófi és Kembe Sorel tavaly év végén szakítottak négy év együttélés és egy közös gyerek után. Az ok akkor ismeretlen volt, a férfi viszont nem hallgat tovább. TV + Sztárok--Gaál Noémi elárulta, hogy visszatér-e a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20170302-gaal-noemi-elarulta-hogy-visszater-e-a-kepernyore.htmlTizenkilenc év után búcsúzott el a TV2-től Gaál Noémi, aki megsiratta az ott töltött éveket és azt, hogy mindannak vége szakadt. Az egykori időjós elárulta, kapott már megkereséseket. TV + SztárokOrigoMajka életéből hiányzik az alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-majkanak-hianyzik-az-alkohol.htmlMajka az elmúlt időszakban kicsit visszább vett a dorbézolásból: kevesebbet bulizik és az alkoholtartalmú italok fogyasztását is mérsékelte. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és barátnője, Eszter együtt jelentek meg a Fonogramonhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-es-baratnoje-eszter-egyutt-jelentek-meg-a-fonogramon.htmlHajdú Péter csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát, de a kíváncsi rajongók szerencséjére nem rejtegeti választottját. Együtt jelentek meg a Fonogram-díjátadón, és lehet, hogy a jövőben még többször láthatjuk őket nyilvános eseményen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.