Emlékezzünk közösen az Azure Window-ra!

Forrás: Thinkstock -
Azúr Ablak Azure Window
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017. március 8-án összedőlt a máltai Azúr Ablak. Világszerte turisták és utazók ezrei sóhajtottak fel: akik láthatták, azért, akik nem, azok pedig azért szomorkodnak. Mi azonban rájöttük, hogyan csökkenthetjük a fájdalmunkat.

Jártál Máltán? Láttad Gozo egyik legszebb természeti képződményét? Készítettél fotókat, szelfiket az Azúr Ablakkal? Küldd el nekünk, és nyerj vele egy Life.hu-s ajándékcsomagot!

A máltai Azúr Ablak Forrás: Thinkstock

A játékban való részvételhez küldd el üzenetben az Azúr Ablaknál készült fotódat a Life.hu Facebook-oldalának, mi pedig kitesszük egy mappába, ahol a sok-sok kellemes fényképpel emlékezhetünk kedvenc helyünkre.

A beküldők között kisorsolunk egy Life.hu-s ajándékcsomagot. A játék 2017. március 9-től 16-ig tart. Várjuk a fényképeket, és köszönjük, hogy te is hozzájárulsz ahhoz, hogy minél szebb képeket láthassunk az egykor oly gyönyörű Azúr Ablakról.

Összedőlt a máltai Azúr ablakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170308-osszedolt-a-maltai-azur-ablak-a-miniszterelnok-a-twitteren-jelentette-be.htmlA Gozo szigetén álló Azúr ablak az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb turisztikai látványosság volt.Turisták ezreit vonzotta minden évben. A sziklaképződmény azonban kőomlás következtében összedőlt. UtazásOrigoEurópa ütőkártyája: Málta, a tengeren ringatózó történelemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20151127-uti-cel-tavasszal-osszel-es-nyaron-tortenelmi-varosokkal-teli-malta-ahol-mindig-sut-a-nap.htmlA Földközi-tenger közepén megbújó apró szigetország csodálatos természeti képződményekkel, lenyűgöző lovagkori történetekkel és lüktető éjszakai élettel várja, hogy a kalandokra éhes utazók felfedezzék maguknak. UtazásThinkstockEurópa csücskében novemberig tart a nyár: Málta szigete ősszel is vár!http://www.life.hu/lifeutazas/20151011-malta-szigetere-osszel-is-valletta-mdina-silema-oktoberben-es-novemberben-is-var.htmlAmikor belengeted a barátaidnak és a kollégáidnak, hogy Máltára mész, rögtön lesznek legalább hárman, akik már jártak ott, és elkezdik sorolni neked azokat a helyeket, bayeket és beacheket, amelyeket feltétlenül látnod kell. Kihagyhatatlan programlehetőségeket javasolnak, útvonalakat, kajákat és hajóutakat ajánlanak, így mire eljön az utazásod napja, úgy érzed, túl rövid időre mész.Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.