Nem költözik haza Steiner Kristóf: megkapta a vízumot

vízum Izrael Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristóf válása óta turistaként tartózkodhatott csak Izraelben, a munkavállalói kérelmét pedig elutasították. Félő volt, hogy haza kell költöznie, de végül sikerült megszereznie a vízumot!

Álmai országában él Steiner Kristóf, de félő volt, hogy ott kell hagynia. Válása óta ugyanis csak turistaként tartózkodhat az országban, és csak három hónapig. Ennek a határideje lejárt, munkavállalói kérelmét pedig folyamatosan elutasították.

Steiner Kristófnak nem kell otthagynia Izraelt Forrás: Instagram/Steiner Kristóf

Kristóf közel állt ahhoz, hogy feladja a harcot, hiszen ahogy korábban fogalmazott, folyamatosan falakba ütközött az ügyintézés során, de úgy tűnik, mégsem kell hazatérnie.
Steiner Kristóf a Facebook-oldalán tájékoztatta ismerőseit az örömhírről, miszerint megkapta a vízumot. A volt tévés köszönetet mondott mindenkinek, aki segített neki átjutni a bürokrácia labirintusán. Kristóf ennél boldogabb ember nem is lehet, hiszen maradhat és dolgozhat imádott országában, a szerelmével együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.