Lilu családjával Floridában nyaral - Fotó

Florida család Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu ennél boldogabb talán még sosem volt az életében, erről tanúskodnak legalábbis a legutóbb közzétett képei: családjával együtt nyaral egy napfényes tengerparton, nincs is miért szomorkodnia!

Lilu miután egész évben mások családját keresi, most a sajátjával kerekedett fel, hogy együtt tölthessenek egy kis időt. Férjével és fiával nyaralni indultak, a műsorvezetővel pedig madarat lehetne fogatni, annyira boldog. Lilu folyamatosan tudósít idilli nyaralásukról követőinek, a szebbnél szebb fotói bizonyítják, hogy az egész család úszik a boldogságban, na meg a napfényben.

Lilu a családjával nyaral Forrás: Facebook/Lilu

Egy tengerpartra utaztak el ugyanis, ahol nem is lehet nem élvezni az életet, főleg, ha mindenki ott van, aki számít. Szüksége is van Lilunak a napsütésre, hiszen nemrég teljesített egy nagy kihívást. Az Everest alaptáboráig kísérte el a profi hegymászókat. Öt nappal ezelőtt el is érte célját, és elbúcsúzott Klein Dávidtól, valamint Suhajda Szilárdtól, és családjával együtt a meleg tengerpart felé vették az irányt.

Muri Enikő nem a pénz miatt döntött a tévés szereplés melletthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-muri-eniko-elarulta-miert-a-teves-szereplest-valasztotta.htmlMuri Enikőtől megvált az Operettszínház, miután elvállalt egy TV2-s szereplést, ami 1 hónapra külföldre szólítja. A színésznő elárulta, miért döntött az utazás mellett a színházzal szemben. Leszögezte, nem a pénz érdekli. UtazásOrigoTihany - Az ezerarcú levendula hazája http://www.life.hu/lifeutazas/20170406-csodalatos-belfoldi-utazasi-celpont-tihany.htmlHa szeretnéd végiglátogatni hazánk legszebb településeit, akkor Tihanyt semmiképp se hagyd ki a sorból. Utazás--Álomnyaraláson Cinthya Dictator és Varga Viktor: Csodás képek!http://www.life.hu/lifeutazas/20170409-fotokon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-alomnyaralasa.htmlCinthya Dictator és Varga Viktor gyönyörű képeket osztnak meg nyaralásukról. Íme a legjobbak. Utazás--A családi nyaralások új célpontja: gondolj másképp Dubajra!http://www.life.hu/lifeutazas/20170330-dubaj-csaladdal-az-uj-nyaralasi-uti-cel.htmlFelfoghatatlan gazdagság, elképesztő luxus és fényűző élet – elsőre sokak fejében még így él a Perzsa-öböl partján fekvő Dubaj. Pedig a fejlesztéseknek és milliárdos beruházásoknak hála Dubaj már nem csupán a luxuséletre vágyókat vonzaná magához, hanem a családi nyaralások helyszínévé szeretne válni. Mindennek pedig semmi akadálya nincs. Utazás--Horváth Éva kiakadt: Nem adták át neki a helyet a villamosonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170401-horvat-eva-kiakadt-nem-adtak-at-neki-a-helyet-a-villamoson.htmlA Facebookon fakadt ki, nem érti, mi a baj a mai fiatalokkal. UtazásOrigoHomokviharba keveredett Los Angelesben Majka és családjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170331-homokviharba-keveredett-majka.htmlMajka Los Angelesben pihen, de kicsit sem felhőtlen a kint töltött idejük. Nagyon veszélyes homokviharba keveredtek ugyanis, olyanba, amilyet még a helyiek sem láttak soha. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.