Iszak Eszti megmutatta az alakját bikiniben - Fotó!

Forrás: instagram -
Iszak Eszter bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére Iszak Eszti semmit nem tapasztalt a tegnapi ítéletidőből, ő ugyanis Spanyolországban sütteti a hasát, ráadásul egy nagyon dögös bikiniben!

Egyre több gyönyörű sztárunk gondolja úgy, hogy itt az ideje levetkőzni! Beköszöntött a jó idő, szép lassan elkezdődik a bikiniszezon is, de szerencsére már vannak olyanok, akik előrehozták! Az is igaz, hogy eddig egyedül Tücsi volt olyan bátor és merész, hogy itthon vetkőzött le, a többiek, akik megmutatták bikinis alakjukat, mind külföldön nyaraltak.

Iszak Eszti nagyon dögös bikiniben Forrás: instagram

Nemrég Hien Rómában vetkőzött le bikinire, most pedig Iszak Eszti mutatta meg magát. Ő Spanyolországban napozik, a barátnőivel utazott el, hogy kipihenje a fáradalmakat, és kikapcsoljon egy kicsit a sok munka után. Szerencsére a követőiről nem feledkezett meg.

Hien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170523-hien-romabol-posztolt-bikinis-kepet.htmlHabár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő. UtazásOrigoPippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--Osvárt Andi luxusnyaralásáról posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170520-osvart-andrea-luxusnyaralasa-franciaorszagban.htmlMint ismeretes, Vajna Timi mellett egy másik magyar sztár, Osvárt Andi is Cannes-ban van. És ha a filmfesztivál közben süttetheti magát egy kicsit a francia Riviérán, akkor bizony meg is teszi. Utazás--Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170516-gaspar-evelin-olaszorszagbol-posztolt.htmlNem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. UtazásOrigoSpanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand az idén ishttp://www.life.hu/lifeutazas/20170512-spanyolorszagban-van-a-legtobb-kek-zaszlos-strand.htmlEbben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban. Utazás--Gáspár Laci Dubajban nyaralt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170509-gaspar-laci-dubajban-nyaralt.htmlGáspár Laci elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Úti célja nem más volt, mint Dubaj: nézd meg, milyen luxus veszi körül most az énekest! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.