Ördög Nóra máris elutazott: a Balatonon pihen - Fotó!

Forrás: Ördög Nóra -
utazás Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra családjával heteket töltött el Ázsiában egy forgatás miatt. A műsorvezető csak nemrég ért haza, máris elutazott, ugyan nem olyan messzire!

Ördög Nóra Ázsiába utazott családjával a TV2 új műsora, az Ázsia Express miatt. A kint töltött hetek alatt rengeteg helyen jártak, Nóri pedig folyamatosan tudósított rajongóinak Facebook-oldalán a kalandokról, amikben részük volt. A család csak nemrég ért haza, de a műsorvezető máris elutazott, ugyan nem olyan messzire.

Ördög Nóra sok mindent kipróbált Ázsiában Forrás: Ördög Nóra

Ördög Nóra a Balatonon piheni ki a fáradalmakat, amikből van bőven, hiszen hetekig folyamatosan mozgásban voltak, szállodáról szállodára jártak, és bizonyára itthon is volt mit elvégezni a hazaérkezésük után. Nem csoda, hogy egy kis nyugalomra vágyott!

Gregor Bernadett nem költ külföldi nyaralásra: pénzkidobásnak tartjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170608-gregor-bernadett-nem-kolt-kulfoldi-nyaralasra.htmlSzűkösebb időszakot él most Gregor Bernadett családja, hiszen férje szabadúszásra kényszerült. Szerencsére azonban a nyaralás nem került veszélybe, így is pont olyan lesz, mint mindig: a Balatonon töltik, ugyanis külföldi nyaralásra nem költenek. UtazásOrigoÖrdög Nóra elbúcsúzott Ázsiától - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170606-ordog-nora-elbucsuzott-azsiatol.htmlÖrdög Nóra az elmúlt heteket családjával együtt Ázsiában töltötte egy forgatás miatt. A kaland azonban véget ért, a műsorvezető pedig gyönyörű fotóval búcsúzott az élményekkel teli időszaktól. Utazás--Fényűző luxusszállodában nászutazik Pippa Middleton és James Matthews http://www.life.hu/lifeutazas/20170531-fenyuzo-luxusszallodaban-naszutazik-pippa-middleton.htmlPippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat. Utazás--Hien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170523-hien-romabol-posztolt-bikinis-kepet.htmlHabár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő. UtazásOrigoPippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.