Meghalt az ausztrál turista, pedig minden csak egy kalandnak indult

zuhanás vízi ejtőernyőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál férfi vízi ejtőernyőzésre fizetett be, azonban a felkészítője elkövetett egy végzetes hibát. A turista pedig meghalt.

Meghalt az az ausztrál turista, aki vízi ejtőernyőzés közben több méter magasról a tengerbe zuhant Phuket szigetén. A balesetet az okozta, hogy a férfi tartóhevedere (nem sokkal a felemelkedés után) kikapcsolódott. Az ausztrál turista próbált megkapaszkodni a kezével, de néhány másodperc után nem bírta már tartani magát, tengerbe zuhant. A végzetés hibát valószínűleg a vele együtt "repkedő" felkészítő követte el.

Lezuhant egy kisrepülő Bács-Kiskun megyében, egy nő meghalthttp://www.origo.hu/itthon/20170714-lezuhant-egy-kisgep-bacs-kiskun-megyeben.htmlLezuhant egy vitorlázórepülő Pirtó közelében, a gépet vezető nő holttestét péntek reggel találták meg. ItthonLezuhant egy amerikai katonai utántöltő géphttp://www.origo.hu/nagyvilag/20170711-lezuhant-egy-utantolto-repulogep-a-mississippi-deltajaban-sokan-meghaltak.htmlLezuhant az amerikai tengerészgyalogság egy KC-130 típusú utántöltő repülőgépe hétfőn a Mississippi deltájában, legkevesebb 16 ember meghalt - közölték tisztségviselők.NagyvilágTökölön lezuhant egy kisrepülő, két ember meghalthttp://www.origo.hu/itthon/20170616-tokolon-lezuhant-egy-kisrepulo-ket-ember-meghalt.htmlTökölön lezuhant egy kisrepülő. Úgy tudjuk, ketten ültek rajta, mind a ketten meghaltak. Hogy a baleset le- vagy felszállás közben történt, illetve hogy a gép meghibásodott-e, azt egyelőre nem lehet tudni. ItthonVilágméretű hisztériát indított el a lezuhant rejtélyes objektumhttp://www.origo.hu/tudomany/20170707-a-roswelli-rejtely-70-eves.htmlHetven éve adott ki közleményt arról az amerikai légierő, hogy az új-mexikói Roswell városka környékén lezuhant egy meteorológiai ballon. Ám ezt sokan már nem hitték el, mert előző nap a helyi újság címoldalán öles betűkkel virított, hogy a katonaság egy szerencsétlenül járt repülő csészealj maradványaira bukkant egy farmon. A roswelli eset minden idők leghíresebb és legtöbb rejtéllyel övezett ufóészlelése, a földönkívüliek létezésében hívők ennek emlékére tartják minden év július 2-án az ufóvilágnapot. TudományButton lezuhant a monacói kikötőbe - a szimulátorbanhttp://www.gphirek.hu/f1/20170523-f1-jenson-button-lezuhant-a-monacoi-kikotobe-a-mclaren-honda-szimulatoraban.htmlÚj élményben volt része a berendezés zavara miatt, de amúgy elégedett az autóval, és nem tartja kizártnak Monacóban, hogy a McLaren Fernando Alonso barcelonai 7. rajthelyéhez hasonló eredménnyel rukkoljon elő.GphírekOrigoLezuhant a színpadról Verebély Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-lezuhant-a-szinpadrol-verebely-ivan-eloadas-kozben.htmlCentrál Színház My Fair Lady előadásának egyik jelenete közben az angol királynőt alakító Verebély Iván megbotlott és leesett a lépcsőről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.