Horvátországban nyaral Hajdú Péter

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official -
Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Sarka Kata a gyerekeikkel nyaralgat, addig Hajdú Péter elhagyta az országot és szintén nyaralós fotókat osztott meg. 

Autóval indult neki a nyaralásának Hajdú Péter...

Hétvége on☝ #weekend #relax #sunshine #summer ✌ ️☀️

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

... posztjából pedig az is kiderül, hogy a barátaival pihen, mégpedig Horvátországban.

#horvatorszag #friends #weekend #summer ✌ ️☀️

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg terhespocakját Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-bikiniben-mutatta-meg-terhes-pocakjat-czippan-anett.htmlMájusban árulta el Czippán Anett, hogy második gyermekével várandós. Azóta azt is tudni lehet, hogy a szép tévés ismét kisfiút hord a szíve alatt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoVV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Meghalt Lois Laurel Hawes színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-meghalt-lois-laurel-hawes-komikus-szineszno.htmlMeghalt Lois Laurel Hawes,a világhírű amerikai komikus. Utoljára 1995-ben láthattuk a tévében, A bor nem válik vízzé sorozatban szerepelt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.