Kvíz! Kitalálod, hogy melyik település, melyik megyében található?

település kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 Magyarországon található települést soroltunk fel. Vannak köztük falvak, községek és városok is. De azt vajon tudod, hogy melyik település, melyik megyében található? Tedd próbára a tudásodat!

Őrületes spanyol fesztivál: La Tomatinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170811-oruletes-spanyol-paradicsomfesztival-la-tomatina.htmlHa augusztus, akkor paradicsomfesztivál. Legalábbis a spanyolországi Bunolban, ahol minden augusztus utolsó szerdáján rendezik meg - ahogy ők nevezik - a „világ legnagyobb élelmiszer-küzdelmét”. A fesztiválra minden évben 40-50 ezer ember érkezik, hogy részt vegyen a gigantikus paradicsomharcban. A résztvevők körülbelül 130-140 tonna túlérett paradicsomot dobálnak szanaszét az utcákon. Utazás--Gryllus Dorka visszaköltözik Magyarországrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170804-visszakoltozik-magyarorszagra-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka eddig Berlinben volt otthon, és csak látogatóba járt Magyarországra. Most azonban úgy tűnik, hogy a helyzet változik. UtazásFotó: Margitay Klára/Life.huCsaládja nélkül ment nyaralni Dundikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170730-csaladja-nelkul-ment-nyaralni-gorogorszagba-dundika.htmlMajka sűrű programja miatt egyedül, azaz a barátnőivel ment nyaralni Dundika. Utazás--Az Azúr Ablak után a Szószék-szikla is összeomolhathttp://www.life.hu/lifeutazas/20170728-osszeomolhat-a-szoszek-szikla.htmlA máltai Azúr Ablak márciusban omlott össze, az egyik legnépszerűbb turisztikai látványosság volt. Most újabb természeti csoda került veszélybe, a geológusok attól félnek, hogy a norvég Szószék-szikla is hasonló sorsra jut. Utazás--Kvíz! Kitalálod, hogy melyik település, melyik megyében található?http://www.life.hu/lifeutazas/20170812-melyik-telepules-melyik-megyeben-talalhato.html10 Magyarországon található települést soroltunk fel. Vannak köztük falvak, községek és városok is. De azt vajon tudod, hogy melyik település, melyik megyében található? Tedd próbára a tudásodat!Utazás--Így élvezi a Balaton hűs habjait Tóth Gabihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170723-igy-elvezi-a-balaton-hus-habjait-toth-gabi-enekesno.htmlLegutóbb Insta-posztja tanúsága szerint Gabi a Balatonon lazít. És milyen jól teszi.. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.