Így búvárkodik Rubint Réka és Schobert Norbi: Fotó!

Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán Rubint Réka: így búvárkodik a férjével, Schobert Norbival. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Norbiéknál július végén megkezdődött a vakációzás időszaka. Először a barátaikkal utaztak el néhány napra Olaszországba, ám oda a gyerekeket nem vitték magukkal. A nyaralás egyik különlegessége az volt, hogy még odakint is a saját Norbi tésztájukat fogyasztották, amit a helyi éttermek készséggel készítettek el nekik.

Ezt követően azonban újból felkerekedtek, hogy 10 napot a gyerekek társaságában nyaraljanak. Már egy vicces fotót is mutattak nekünk, amelyen Norbi és Réka is óriási búvárszemüveget viselnek. Alig lehet őket felismerni a felvételen.

☀️ #holiday #summer #myhusband #love #forever #family #mylove

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nemrég olyan fotók kerültek fel Réka közösségi oldalára, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt. Így nézett ki régen az álompár: Fotók!

Bálna úszkált a strandolók mellett - videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-balna-uszkalt-a-strandolok-mellett.htmlA Facebookra felkerült videó Kaliforniában készült, ahol a strandolók között úszkált egy 6 méteres szürke bálna, ezt azonban senki nem vette észre. Utazás--Lángol az erdő az egyik legnépszerűbb görögországi üdülőhelyenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-langol-az-erdo-az-egyi-legnepszerubb-gorogorszagi-udulohelyen.htmlLángol az erdő Kefalónia déli részén, Lourdata településnél. Sokaknak kellett elhagyniuk a szállásukat, köztük sok magyar turistának is. Több kisebb tűz is volt mar a heten, de ezúttal sokkal közelebb értek a lángok a lakóházakhoz es az apartmanokhoz. UtazásOrigoCipruson nyaralt Hajdú Péter http://www.life.hu/lifeutazas/20170817-cipruson-nyaralt-hajdu-peter-szakitasa-utan.htmlGyerekeivel és édesanyjával Ciprusra utazott a műsorvezető. Utazás--Több tízmilliós luxusnyaralást kapott párjától Sarka Katahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-tobb-tizmillios-luxusnyaralast-kapott-parjatol-sarka-kata-es-az-egesz-csalad.htmlA Story magazin úgy tudja elképesztő luxuzsnyaralással lepte meg Sarka Katát új kedvese. Az egyhetes amerikai út a lap szerint több tízmillió forintba is kerülhetett, már csak azért is, mert magángéppel utaztak, amelynek a bérlése 15 millió forintnál kezdődik. UtazásOrigoTücsi és szerelme videójától tátva marad a szánkhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170815-horvatorszagban-akciozik-tucsi-es-szerelme.htmlHorvátországban nyaral Tücsi és párja, Sofron István. A szerelmesek hétköznapinak nem mondható, veszélyes dolgot csináltak a tengerparton! Utazás--Gáspár Laci nyaral: éppen hajókázik - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170807-gaspar-laci-hajokazik-a-nyaralasan.htmlGáspár Laci nem úgy tölti a hétfőt, ahogy a legtöbb ember: ő most épp egy jachton pihenget. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.