Korda Gyuri és Balázs Klári elutaznak: januárban Amerikába mennek

Forrás: Balázs Klári -
Korda György Florida Balázs Klári utazás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg elege van a hidegből Kordáéknak, így elhatározták, hogy legalább egy hónapot nem itthon fognak tölteni. Januárban meg sem állnak majd Floridáig. 

Korda György és Balázs Klári úgy döntöttek, hogy a hideg időt nem itthon fogják tölteni. Ugyan egész télre nem mehetnek el az országból, egy hóanpra így is meg tudnak majd szökni. A szilvesztert még Magyarországon ünnepli Korda Gyuri és Klárika, utána azonban nincs megállás. Összepakolják a bőröndjüket, és irány a melegebb éghajlat:

Floridáig meg sem állnak majd.

Balázs Klári és Korda György elutaznak Floridába Forrás: Balázs Klári

Úgy döntöttünk, januárban repülőre ülünk, és meg sem állunk Floridáig.

Ripostnak

Csodaszép őszi kirándulóhelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171026-kirandulohelyek-osszel-magyarorszagon-hajos-balaton-orseg.htmlAttól még, hogy lassan itt a november, nem kell egész nap a lakásban kuksolnod. Az egyre gyakoribb esős-szeles napokon persze ne kerekedj fel, de ha kicsit kellemesebb lesz az idő, kapd fel a túracipőt és a dzsekit: irány a természet. Utazás--Hódi Pamela elutazott kislányával együtt: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171028-hodi-pamela-elutazott-kislanyaval-egyutt.htmlHódi Pamelának bizony elege lett és összecsomagolt. Ez nem olyan meglepő, ki ne unná ezt az állandó borongást? Valószínűleg melegebb éghajlatra utazott. Utazás--Hajdú Péter elutazott édesanyjával: fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20171025-hajdu-peter-elutazott-edesanyjaval.htmlHajdú Péter elutazott pár napra, elmenekült a hideg, esős időtől, és egy kicsit visszautazott a nyárba, ráadásul nem egyedül! Azt is elárulta, kivel szökött el. UtazásOrigoHujber Feri Kanadából posztolt: gyönyörű helyen élhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171023-hujber-feri-kanadabol-posztolt-gyonyoru-helyen-el.htmlHujber Feri nemrég Kanadába költözött, és már azt is tudjuk, hogy nem unalmasak a hétköznapjai. Most pedig azt is megmutatta, milyen az út hazafelé.UtazásOrigoRómai (mini)vakáció, ha csak 3 napod vanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170925-romai-minivakacio.htmlŐsszel talán a legkellemesebb betervezni egy római minivakációt, hiszen elkerülhetjük a nyári kánikulát. Három napba pedig sok dolog belefér, viszont csak akkor, ha előre lefoglaljuk a pénztárcabarát belépőjegyeket. UtazásOrigoA varázslatos Vas megye: látnivalók Bükön és környékénhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170929-latnivalok-bukon-bukfurdon-es-kornyeken.htmlBár már itt az ősz, de ha szerencsénk van, lesz néhány olyan hétvége, amikor érdemes kimozdulni akár a természetbe is. Válaszd úti célodul Büköt és környékét, és biztosan nem fogsz csalódni. Ha csodálatos fürdőélményre vágysz, élvezheted a csodatevő bükfürdői termálvizet, ha pedig kirándulnál, akkor is ezernyi látnivaló vár az ország nyugati felében. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.