Ábel Anita New Yorkban romantikázik férjével, Krisztiánnal

Ábel Anita romantika New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges utazáson vesz részt Ábel Anita és féje, Krisztián. New Yorkba látogattak, mégpedig kettesben.

Ábel Anita és Krisztián 12 évvel ezelőtt házasodtak össze. Kislányuk, Luca három évvel később született meg, ő most kilenc éves. A műsorvezető és férje Luca érkezése óta nem utazott kettesben, így a mostani alkalom nagyon különleges számukra. Anita elször a repülőről posztolt, majd a Time Square-ről jelentkezett be. Utóbbi kép alapján biztosak lehetünk benne, hogy nagyon jól szórakoznak!

Irány Amerika❤️ #hosszulesz #newyork #kettesben #9evenemvoltunk #agepen #usa #faradtan #korankeltunk

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

New York❤️ imádom #16evutanujraittvagyok #kettesben #newyork #jolvagyok #humor #feketekrisztian #timesquare

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,



Tenerife, a Kanári-szigetek gyöngyszeme http://www.life.hu/lifeutazas/20171102-a-kanari-szigetek-gyongyszeme-tenerife.htmlSoha életemben nem voltam az a kalandozó típus, hiszen még ahhoz is ragaszkodom, hogy azonos márkájú tejek sorakozzanak otthon a kamrában. Éppen ezért hatalmas komfortzóna-átlépésnek élem meg, hogy elutaztam 2,5 hónapra Tenerifére. És ugyan még csak 3 hete vagyok itt, de azt már tudom, hogy ehhez a célhoz jobb helyszínt nem is választhattam volna. UtazásOrigoÁtutaztatta a világon fél éves kisfiát Horváth Éva: fotót is mutatotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171105-atutaztatta-a-vilagon-fel-eves-kisfiat-horvath-eva.htmlMég csak hat hónapos Horváth Éva kisfia, de az első családi nyaralás alkalmából máris átrepülte a fél világot.UtazásOrigoNémeth Lajos az Ázsia Expressz forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171103-nemeth-lajos-meteorologus-azsia-expressz.htmlA népszerű meteorológus, Németh Lajos is részt vett a TV2 szuperprodukciójában, az Ázsia expresszben. Gaál Noémivel küzdöttek a versenyben, ahol napi egyetlen dollárból kellett túlélniük. A Life.hu-nak elmondta, hogy hogyan viselte az ázsiai kalandot, és mi volt számára megalázó.UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoKorda Gyuri és Balázs Klári elutaznak: januárban Amerikába mennekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171030-korda-gyuri-es-balazs-klari-amerikaba-utaznak-januarban.htmlValószínűleg elege van a hidegből Kordáéknak, így elhatározták, hogy legalább egy hónapot nem itthon fognak tölteni. Januárban meg sem állnak majd Floridáig. UtazásOrigoAz ok, amiért le kell hajtani a karfát a repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171029-ezert-kell-lehajtani-a-kartamaszt-a-repulon.htmlA meglepő ok, amiért a karfákat le kell hajtani a felszállás és a leszállás során a repülőn. UtazásAz ok, amiért le kell hajtani a karfát a repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171029-ezert-kell-lehajtani-a-kartamaszt-a-repulon.htmlA meglepő ok, amiért a karfákat le kell hajtani a felszállás és a leszállás során a repülőn. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.