Darai Andrea Manker Kasza Tibi mézeshetek nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és Manker ősszel házasodtak össze, ám nászútra csak néhány hónappal később, december végén indultak. Tibi reméli, hogy onnan már hárman jönnek haza.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Kasza Tibi romantikus körülmények között, a Nagy Duett egyik élő adásában kérte meg Andi kezét, aki könnyek között mondott igent az énekes leánykérésére. Ezek után mindenki azt hitte, hogy az esküvő is az ország szeme láttára fog zajlani, ám ez nem így történt.

A szerelmesek ugyanis Amerikában, a Grand Canyonnál keltek egybe, de a nagy eseményről csak később, fotó formájában tájékoztatták a követőket. Ahogy arról is, hogy a mai nappal elutaztak, és ismét Thaiföld felé vették az irányt.

Aztán jók legyetek ❤️❤️❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

A Tibi által használt hashtagekből megtudtuk azt is, hogy ez nem csak egy "szokásos thaiföldi kiruccanás" lesz, hanem ez a nászútjuk is.

Na leléptünk ❤️ ❤️ Aztán jót ne halljak rólatok #airfrance #klm #thailand #honeymoon

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

"Igaz, sokszor jártunk már Thaiföldön, de most először megyünk férj és feleségként oda. Emiatt volt is egy kis kavar a jegyekkel és a vízumokkal, mert nem akartam, hogy Manó a leánykori nevén utazzon. Szerencsére sikerült megoldani a dolgot. Ha a Jóisten is úgy akarja, vissza már hárman jövünk" - mondta a Blikknek Tibi.

Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhez

Kasza Tibi olyan kijelentést tett egy interjú során, amit nem lehet félreérteni. Pontosan megmondta, hogy mikor szeretnének gyereket vállalni. Sőt, azt is, hogy mikor fog a kisbaba megfoganni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.