Végleg elhagyja az országot a Barátok közt sztárja, Zubornyák Zoltán

sorozat Barátok közt Zubornyák Zoltán költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végleg távozik az országból a Barátok közt egykori sztárja, Zubornyák Zoltán. A színész az Egyesült Királyságban kezd új életet.

Zubornyák Zoltán Schneider Ludwigot alakította a Barátok köztben, de tavaly ősz elején kiszállt a sorozatból. Döntése érthető volt, hiszen 2011 óta Londonban él, csak a forgatások miatt utazott haza.

2004-2011-ig voltam a Pinceszínház, a Ferencvárosi Művelődési Központ és a Ráday Kultucca igazgatója, 2010 után azonban nem számítottak többet a munkámra. Én meg úgy döntöttem, ha már újra kell kezdenem, akkor azt nem Magyarországon fogom tenni. Korábban éltem New Yorkban is, de London volt a nagy álmom, és a lányom ekkor már kint élt" – mesélte a színész a Borsnak, aki jelenleg egy londoni mozinak a menedzsere, majd hozzátette, jelenleg a brit állampolgárság megszerzése a cél.

Ezt üzente 5 és fél éves kislánya a rákos Székhelyi Józsefnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-ezt-uzente-kislanya-a-rakos-szekhelyi-jozsefnek.htmlCsodaszép üzenetet kapott 5 és fél éves kislányától a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. TV + Sztárok--Megyeri Csilla megmutatta, milyen lakásban fog élni párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-megyeri-csilla-megmutatta-milyen-lakasban-fog-elni-parjaval.htmlBudakalászra költözik Megyeri Csilla és párja, Zsolti. Az Ázsia Expressz sztárja képeket is mutatott albérletükről. TV + Sztárok--Gáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-gaspar-laci-felesege-niki-latexruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlEgy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége. TV + SztárokOrigoÍgy él ma a legendás magyar tévés, Szegvári Katalin http://www.life.hu/sztarok/20180119-igy-el-ma-a-legendas-magyar-teves-szegvari-katalin.htmlTanítóként dolgozik ma a legendás magyar tévés, a 70 esztendős Szegvári Katalin. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-lajtai-kati-a-tevekamerak-elott-is-megmutatta-kisfiat-matet.htmlLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátét, aki immár másfél esztendős. TV + Sztárok--Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.