Florida Miami Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni Miamiba repült, és meg is mutatta rajongóinak, milyen jól érzi magát. 

"Ès ti hogy kèszültök a Valentin-napra?:)) #rohadjakmegmi #gyonyoruidovan #majdnemolyanmintotthon" - hergelte rajongót a kockahasú énekesnő.

Ès ti hogy kèszültök a Valentin-napra?:)) #rohadjakmegmi #gyonyoruidovan #majdnemolyanmintotthon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Heni több képet is megosztott. Például egyet a napfelkeltéről...

Egy ùjabb napfelkelte... ☝ #baywatch #vizimento #lifeguard #lifeislife

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

... és még egyet arról, ahogyan edzés után pihenget:

Mai panoráma edzés után...:)) #imadom❤ #pihenes #nyárvan

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Bemutatták a világ első úszó konyháját Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180131-bemutattak-a-vilag-elso-uszo-konyhajat-dubajban-a-jumeirah-n.html2018 januárjában mutatták be a világ első úszó konyháját a dubaji partok mentén, miután a food truckok inspirálta ötletet a vízre vitték: az Aqua Pod a jet-skivel, hajóval és jachtokkal közlekedő vásárlókat szolgálja majd ki. UtazásOrigoFürdőruhás képeket posztolt Kapás Bogihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180128-furdoruhas-kepeket-posztolt-kapas-bogi-uszono.htmlBogi a Phiphi-szigeteken készült gyönyörű képeket posztolt Instagram oldalára. Utazás--Szafarizz a Kruger Nemzeti Parkban Dél-Afrikában!http://www.life.hu/lifeutazas/20180125-szafari-a-kruger-nemzeti-parkban-del-afrikaban-elefant-oroszlan-leopard-orrszarvu-es-kafferbivaly.htmlA természet szerelmeseinek valószínűleg az egyik legnagyobb utazási álmuk egy afrikai szafari. A mesebeli táj, a szavannák, az állatcsordák látványa valóban lenyűgöző, és egészen biztosan egy életen át élmény marad. Az egyik legnépszerűbb célpont a dél-afrikai Kruger Nemzeti Park, ahol az utazók egészen extrém élményeken keresztül is megismerhetik a szavannák varázslatos világát. UtazásOrigoLiptai Claudia külföldön pihenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180101-liptai-claudia-kulfoldon-pihen-elutazott.htmlAz osztrák hegyekben pihen Liptai Claudia: a műsorvezető Salzburgból jelentkezett be Instagramjára. UtazásOrigoPrágába utazott Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20171202-pragaba-utazott-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlOdáig vannak a rajongói Erdélyi Mónika prágai szelfijeiért. Utazás--A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és Fecsóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171126-a-maldiv-szigeteken-nyaral-luxus-vivi-es-fecso-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlBár először hiába indultak útnak, Fecsó útlevele miatt nem engedték fel őket a repülőre, most már a A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és vőlegénye. A várandós szőkeség az Instagramjára posztolt a utazásról. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.